Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η καλή βυζοπροϊστορία μου στο εν λόγω κατάστημα, με οδήγησε να ανέβω τις γαμώσκαλες, γέρος άνθρωπος, μπας και πετύχω κανένα βυζοπουλέν. Συνήθως έχει μιλφάκια αλλά αυτή τη φορά ο τσάτσος έκανε την έκπληξη. Είχε στη δούλεψή του μια σχετικά μπροστόβαρη, συμπαθητική, ξανθιά ύπαρξη γύρω στα 20. Κι εκεί που επεξεργαζόμουν το σενάριο «to μπει or not to μπει», το τσατσόνι ξεστόμισε τη μαγική λέξη «κωλαράκι». Ώπα την κάναμε λαχείο, είπα και μπούκαρα.

Ευτυχώς δε το μετάνιωσα. Μάγκες τι να σας λέω. Τι ακάποτο γλυφιτζούρι, τι φιλάκια και γλυψίματα στο πλασμένο από χυλό σώμα μου, για ζέσταμα. Μετά έρχεται ανάσκελα και αφού της τίμησα τα βυζόνια, έβαλα το πονηρό μου πέος στη μούνα της κι άρχισε το σόου. Ύστερα, παίζοντάς το αθώος και άβγαλτος, ζήτησα την άδειά της να κάνω γεώτρηση από πίσω. Χωρίς μα, μου, έδωσε το ΟΚ και έκανα την κίνηση. Ομολογώ ότι κούμπωσε ωραία στην οπή της και συνέχισα να ασελγώ στο φιλήδονο κορμί της. Να πω επίσης, ότι όσο πηδιόμασταν σαν τα σκυλιά, έπεφτε τρελό γλωσσόφιλο. Ναι καλά ακούσατε. Πού είχα μείνει; Α ναι, έδωσα, πήρα, έχυσα μετά από αρκετή ώρα, χωρίς να τσινίσει καθόλου η κοκόνα μας.

Δηλαδή και βλέπεται και βυζί έχει και κώλο δίνει και δε βιάζεται και τα πάντα όλα. Με 20 ευρώ έτσι; Το όνομά της είναι Μιμή αν δεν κάνω λάθος (εκείνη την ώρα μες την καύλα σιγά μη συγκρατούσα όνομα) από Μπουλγκαρία και βαράει απογευματινό νούμερο. Δυνατό value for money. Την πάω. Ρε λέτε να καβατζωθήκαμε;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2009
Υπηρεσίες
βυζολάγνος
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
5.746
Πόντοι:
5.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού