Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινη βολτα για ξεκαυλωμα και μιας και αυτην την εποχη στο Μεταξι εχει ολες τις μπαζολες,περασα απο τα τσιμπουκαδικα της διδυμου.Βγηκε στο σαλονι η αναστασια,γνωστη μιλφαρα απο οτι ειδα και στις κριτικες συναγωνιστων,με κατι κοκκινα προστυχα εσωρουχα που με καδρονιασαν αμεσως!!!!Η ρογα της κοντευε να τρυπησει το σουτιεν απο την καυλα!!! Δεν γινοταν λοιπον να μην τιμησω τετοια μιλφαρα!!!
Στο δωματιο μπαινοντας αυτη ημουνα στο νιπτηρα για φρεσκαρισμα.Αρχισε να βγαζει το κιλοτακι και κατευθειαν της την επεσα απο πισω γλειφοντας την την πλατη και χουφτωνοντας τα υπεροχα βυζια της.Εβγαζε κατι κραυγουλες ηδονης και εδειχνε να μην βιαζεται μιας και η κινηση ηταν περιορισμενη.
Επειτα παο χουφτωμα στο υγρο μουνακι της και γλειψιμο στα βυζια της,καθισε στο κρεβατι και μου αρχισε μια ισπανικη τσιμπουκοδρομια ανευ προηγουμενου!!!
Οταν τελειωσε της ειπα ξαπλωσε και αρχισα να την γλειφω παντου,δεν εφερε αντιρρηση σε τιποτα,αλλα δεν ειχε και καμια τρελλη συμμετοχη.
Για να μην τα πολυλογω της εριξα μερικες πουτσιες ετσι ξαπλωμενη που ηταν και μετα πισωκολλητο οπου ηρθε και το τελος μεσα σε χαστουκακια στην κολαρα της και γλειψιμο στην πλατη οπου εδειξε να της αρεσει!!!
Στο τελος μου προσφερε μωρομαντηλα και με ευχαριστησε φευγοντας.Ενα μιλφ που καθε λατρης του ειδους πρεπει να εχει σκισει!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2019
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Υπηρεσίες
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Μινώταυρος 45, Ημεδαπος , Νίο και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Αυγούστου, 2019
Αν έκανε άφιλτρη πίπα και έδινε
γκρόβερ, θα ήταν ιδανική περίπτωση
μιλφούμπας.Κρίμα που παρέχει μόνο τα
βασικά. Κουλ
12 Αυγούστου, 2019
Ακομα κι ετσι ειναι πολυ καυλα γυναικα και με ρογα στιλετο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2