Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχω ξαναγραψει κριτική για την ακούραστη πορνοεργάτρια Ζάνα, τη Μοσχοβίτισα! Δυναμιτης.

Την εχω γαμησει 2-3 φορές έκτοτε με καλές επιδόσεις εκ μέρους της. Το Σάββατο 3 Αυγούστου μπήκα λογω κάβλας, παρόλα τα απανωτά πρωινά χυσίματα στα λουτρά της Ήρα. Ωρα περί της 12:30 το μεσημέρι. Ο οίκος είναι το 15Β, δηλ. ο δεξιά όπως μπαίνεις.

Η Ζάνα ακάθεκτη στον αγώνα, άρχισε με τα φιλιά της παντού, πέρασε καπότα και τσιμπουκώθηκε πρόθυμα. Της ζήτησα να μου γλύψει τα αρχίδια και ανταποκρίθηκε, όπως πάντα. Με έκανε πύραυλο!

Την άρχισα στη σκυλοστάση, οπου την κάρφωνα ανελέητα και τις έριχνα σφαλιάρες στα καπούλια, τα δεχότανε με πουτανιστικα βογκητά η καριόλα! Ξαπλώνω και της ζητάω να ανεβει από πάνω. Απίθανη! Τα έδωσε όλα για πάνω από 5 λεπτά, τουρμπίνα χιλιάρα!!! Η ιππική τέχνη βρήκε την αμαζόνα της στο ξεσκισμένο μουνί της Ζάνα!

Συνεχίζω με συζυγικό όπου με έσφιξαν τα γάλατα να τα καταθέσω, αλλά! Χτυπά ο τσάτσος, τη σφίγγω και της ρίχνω ένα πουτσοκάρφωμα βαρβάτο, οπότε νιώθω την καπότα να σπάει! Παλιότερα γουσταρα τετοιες καταστάσεις και χωρίς πολλές σκέψεις έχυνα τα φλόκια μου στην μήτρα της εκδιδομένης, αλλά έχω μεγαλώσει από τότε!

Βγαίνω και της τον μοστράρω στο στόμα, λέγοντας πως έσπασε η καποτα! Αααααα, από τη Ζάνα!!!! Τσιμπουκώσου να με τελειώσεις, της λέω. Οπισθοχωρεί! Όχι χωρίς καπότα, απαντάει! Μισό! Ο Γιωργάρας είναι παλιός σε αυτά! Πιάνω το σορτάκι μου και βγάζω από την τσέπη ένα παράβολο! Προχώρα, τη διατάζω! Δε δίστασε καθόλου! Ορμάει για πίπα και της τον χώνω πιεστικά για να βρώ λαρύγγι, όταν πατώνω αρκετά της τα αμπολάω!!! Τραβιέται και αρχίζει να τα φτύνει. Τη σκουπίζω με την παλάμη μου και προς στιγμή νομίζει ότι τη χαϊδεύω. Απλώνω στη συνέχεια τα ψωλοχύματα που μάζεψα στα μαστάρια της και της ζητάω καθαρισμο κεφαλής. Ανταποκρίνεται υπάκουα!!!

Πλένεται στο νιπτήρα, ενώ εγώ ντύνομαι. Τη χαιρετάω, βγαίνω και δίνω άλλο ένα παράβολο στον πεταχτούλη τσάτσο του οίκου. «Μην ξαναχτυπήσεις σε μένα», του ζητάω ήρεμα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2019
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
Giorgaras Kalamatianos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
578
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 thalasolikos37, Rodney, quaresma17.6 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Αυγούστου, 2019
Το σπάσιμο καπότας είναι αποτέλεσμα πίπας με δόντι, ενώ φοράς καπότα. Μου χέρι τύχει και μένα μερικές φορές, τελευταία στη γριά Ολγα στο Βέργας 3 το '17. Ακόμα τραβιέμαι
07 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστότατος μαστορά! Αλλά και καμια φορά οι "κινεζικες" μπουρδελοκαπότες σπάνε χωρίς δόντι! Εεε όχι και να τραβηχτώ στην Ολγάρα!!!! Και ποτε στο κωλοτρουπιδοτό, είτε με πουστη είτε με γυναικα! Καλές κάβλες Rodney! Καπέλο
07 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τραβιέμαι με τους γιατρους εννοώ αφεντικό, οχι κάτι σοβαρό ευτυχώς αλλά εξι μήνες αντιβίωση και κανένα χιλιαρικάκι αμοιβές και εξετάσεις. Γαμημένη κολοηλικία νέοτερος δεν πάθενα τίποτα άντε καμμιά βλεννόροια αραιά και που και πήγαινα κατευθείαν φαρμακείο για τροπισίνη. Με την Ολγα δεν τραβήστηκα γιατι δεν κατάλαβα τίποτα. Φυσικά η όλγα το είδε και σταρχίδια της.
07 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Pardon Rodney! Δεν αντελήφθην εξ' αρχής! Καπέλο
21 Αυγούστου, 2019
Ποσα άραβολα εχωσες τελικα?
03 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

3 Καπέλο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6