Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αν αποφασίσεις να γραψεις μπουρδελοκριτική για το πορνο-μοντέλο Ρίτα πρέπει να διαθέτεις ομηρικόν τάλαντον! Άλλως θα την αδικήσεις! Οπότε θα την αδικήσω, αλλά θέλω να καταθέσω την επίσκεψη για εγωιστικούς λόγους: Γάμησα και γώ! Τουτέστιν το ανάλογον του «ήμουν και εγώ εκεί!»

Έκανα και προεργασία ανασκοπώντας αποφθέγματα μεγάλων συναγωνιστών. Συμφωνώ με κριτικές Ρίτας και περιγραφή της από Quaresma17.6 και dmtrsxxx. Η κριτική από mela33 είναι σε μήκη κύματος εκτός Γιωργάρα και την προσπερνώ!!! Επίσης προσπερνώ τα σχόλια ότι 15 για μεταξι είναι πολλά! Για τη Ριτα δεν είναι, πώς να το κάνουμε;

Εκδίδεται στο Κολωνού 15Α, δηλ το πρώτο αριστερά όπως μπαίνουμε. Σεμνό σαλονάρισμα, ολόγυμνη. Πιάνει το στύλο και κάνει μια γύρα με τέλειο χαμόγελο και μοιραίο βλέμμα. Αδύνατη, όχι σκίνι, μικρο βυζί εναμισάρι με καυλορωγες, ανοιχτό σοκολατι δέρμα, καρε μαύρα μαλιά. Από εμφάνιση είναι 10 με τόνο. Ηλικία σχετικώς απροσδιόριστη γιατί δείχνει μικρότερη, για το Γιωργάρα όμως η Ρίτα είναι 35αρα!

Στον αγώνα τα σπουδαία!!! Γλυκύτατη συμπεριφορά. Ξαπλώνει και δεχεται τα χάδια μου. Της ζητάω να της φιλήσω την κωλοτρουπίδα και τουρλώνεται. Της χώνω τη λαίμαργη γλώσσα μου. Γελάει. Παίρνει σταση περνάει λάστιχο και κάνει μια καταδυτική προσπάθεια για χολυγουντιανό τσιμπούκι! Η γυναίκα είναι τούρμπο! Όπως είμαι της ζητάω να με καβαλήσει και να ιππεύσει! Eδώ και αν ήταν τούρμπο! Τα έδωσε όλα!!! Περνάμε στα 4, της ρίχνω αλυπητο σφυροκόπημα, με το παλαμαρι να κάνει ολικές εξοδους και σαδιστικά καρφωτά! Καταλήγουμε στο συζυγικό! Ιδανική σφιχτή αγκαλιά και θέση λεκάνης που να επιτρεπει βαθιές διεισδύσεις. Χυνώ εδώ!!! Σόσιαλ για το μέγεθος, χαμογελα, φιλιά αποχωρισμός.

Την επ’ αύριο, Σαββάτο 3/8/2019 θα είναι η τελευταία της εμφάνιση στον οίκο. Πάντα βραδυνή/μεταμεσονύκτια διαδρομή. Φεύγει για Ουκρανία μετά. Η Ριτα είναι Ουκρανή. Πότε θα μας ξανάρθει, δεν ξέρω. Αλλά την περιμένω! Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2019
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Giorgaras Kalamatianos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
578
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 quaresma17.6, DeanCorso, Borgia21 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού