Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γειά σας κ από εμένα εύχομαι όλοι να είστε καλά.
Σήμερα μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά έχοντας τον προϊστάμενο να δίνει εντολές απανωτές χωρίς να αναρωτιέται αν θα μπορούσε να τα κάνει ο ίδιος όλα αυτά που λέει..ηρθα σπίτι κ θα γράψω κριτική για το Χριστινάκι που είμαι χρόνια πελάτης της κ μέχρι στιγμής δεν είχα γράψει ποτέ.
Λοιπόν την Χριστίνα την ξέρω από αρχές του 2015 από την δευκαλιωνος εκεί στην πατησιων στον πέμπτο όροφο οι ψαγμένοι ξέρουν..
Να την περιγράψω.. όλοι την ξερεται 4 χρόνια έχει εκεί στο Φώκαιας 27 υπογα, είναι κουκλίτσα άλλαξε τώρα κ το μαλακι της από ξανθό αγγέλου το έκανε μαύρο, σου πάει Χριστίνα..απευθυνομαι στην ίδια γιατί διαβάζει κ το site κριτικές όλα.. Είναι αδύνατουλα γλυκό προσωπο καλή καρδιά με φιλότιμο δεν θα σε πουλήσει σέβεται το 20ευρώ.
Τωρα ανακοινώνει fool αλλά ελυπες για 2 λόγους α δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα η το κάνει επιλεκτικά σε μένα δεν έκανε ποτέ κ β κάνει πρωκτικο για πολύ λίγο δευτερόλεπτα.
Απόγευμα κατά τις 17:00 ήμουν σταματημένος για δουλειά εκεί στην Αχαρνών άλλαζε η βάρδια τότε..ήταν κ το αφεντικό της εκεί από τα μαγαζιά οπως πάντα καλά πως τον αντέχεις Χριστίνα; σταματά ένα ταξί βγάνει η Χριστίνα ωραία ντυμένη κουκλίτσα αφήνω κ την δουλειά στον συνάδελφο πάω μέσα..
Πληρώνο περνάω χάδια το Χριστινάκι τσιμπουκι ελεύθερο ότι στάση θέλεις τις λέω για anal ναι λέει μετά από 30 δευτερόλεπτα πάμε μουνί πονάω μου το κάνει πάντα.. την παρακάλεσα λίγο ακόμα άλλη στάση πάλι πόναγε πάντα αυτό μου λέει.
Λέω να τελειώσο στο στόμα όχι λέει στο σώμα ok λέω.
Για το τέλος στο στόμα δεν με πείραξε αλλά ήθελα anal..να ντραπω που το λέω..
Καλά αδέρφια που θα βρούμε μια σαν αυτές στις τσόντες πιτσιρίκες που γιαμιουνται από κωλο τυπυ holy hendrix για κάνα 40λεπτο και δεν παραπονιουνται..
Θέλω οτι ανακεινωνεται να εφαρμόζεται, εγώ στην κωλοδουλειά μου που διάλεξα..λέω είμαι αυτός, κάνω αυτό κ μπορούμε να φθάσουμε ως αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα κ το εφαρμόζω.
Τελειωνο στο σώμα της.. έκανε λίγο social η Χριστίνα κ έφυγε.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου αν ζυγησω τα - κ τα + θελω να πειστευω ότι τα + είναι περισσότερα. Η συμβουλή μου είναι να πάτε στην Χριστίνα, η κριτική είναι θετική, θετική.
Να ζητήσω κ ένα ταπεινω συγνώμη από την Χριστίνα αν την στεναχωρήσα..
Ότι θέλετε παρατηρήσεις σας..γράφετε στα σχολεία κάτω..αν προσπαθεί να αποφύγει anal κ σε εσάς..η οτιδήποτε άλλο θελεται.
Να είστε όλοι καλά εσείς αλλά κ όσοι αγαπάτε κ όσο μπορείτε δείχτε αγάπη στις κυρίες άνθρωποι είναι..σε 200 χρόνια από τώρα μπωρει στην θέση τους να είναι ρομπότ αλλά για τώρα είναι αυτες..άνθρωποι όπως κ εμείς.. κ την αγάπη αυτή θα σας την ανταποδουσουν..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ημεδαπος
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
7.016
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, dourosladers, Slenderdancer και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2019
Τρελό αγαπημένο στανταράκι η Χριστίνα, που μου έχει καλύψει πολλά απωθημένα!! Το Χριστινάκι πολλές φορές κάνει λειτούργημα με αυτά που δέχεται και ανέχεται... αλλά δυστυχώς πολλές φορές είμαστε καυλωμένοι που θέλουμε να ξεσπαθώσουμε... Σχέση ωμής βίας ως έρωτα με λουλούδια, αλλά την τελευταία φορά με στεναχώρησε και εμένα με πολυ κουτοπόνηρο τρόπο, που δεν το περίμενα (φατσούλα που τρέχει δάκρυ απο το ένα μάτι).
Μια ευκαιρία θα της την δώσω όμως... ή θα της δώσω το κωλάντερο στα χέρια... ή μαύρο...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 193184
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1