Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βραδάκι Πέμπτης , είχα πολύ καιρό να κάνω γύρα στην πιάτσα, και αποφάσισα να ξεκινήσω από την γνωστή αλυσίδα μήπως και πετύχω κάτι καλό. Στο πρώτο δεν στάθηκα τυχερός περίμενε ουρά , όλα τα δωμάτια ήταν πιασμένα . Σκέτη ταλαιπωρία θα ήταν σκέφτηκα και για εμένα και για την κοπέλα . Στην δεύτερη προσπάθεια στο συγκεκριμένο σημείο η τύχη μάλλον μου χαμογέλασε , καινούρια κοπέλα , δεν φαινόταν σπασμένη η ταλαιπωρημένη . Σχετικά καλλιγραμη, άνετο σαλοναρισμα , με χαμόγελο και ένα "γεια" από το οποίο καταλαβαίνεις αμέσως ότι δεν ξέρει γρυ ελληνικά. Τέτοιες ευκαιρίες όμως με καινούριες κοπελες δεν τις χάνω , και έτσι κατέθεσα το μπλε αντίτιμο και πέρασα δωμάτιο. Ο χώρος δεν πρέπει να αερίζεται σωστά , ο προηγούμενος από εμένα είχε λογικά μαλώσει με το νερό , και έτσι το δωμάτιο είχε μια δυσάρεστη οσμή. Κατά τα άλλα μικρά, στενοχωρο, αλλά κρεβάτι και σεντόνι ήταν καθαρά .
Μπήκε η Ζλατα μέσα , έβγαλε κατευθείαν όλα τα ρούχα της. Σώμα ωραία, κωλαρακι μικρό ,σχετικά στητό , μόνο που στο ένα κωλομαγουλο υπήρχε ένα ελαφρύ σημάδι , κάτι σαν κάψιμο, δεν χαλούσε όμως την γενική εικόνα. Βυζάκια σχετικά πεσμένο , αλλά με ωραίες ρώγες , που προσφέρονται για γλυψιμο . Ηλικία δεν κατάφερα να προσδιορίσω , ίσως καπου στα 25 ίσως παραπάνω .
Όταν ξάπλωσε δίπλα μου και πρόσεξα καλύτερα το ματιά της και το βλέμμα της , είδα ότι είναι όλα τα λεφτά . Ιδιαίτερα το βλέμμα είναι κάπως σκοτεινό , αινιγματικό, που σε σκοτώνει.
‌Γύρισε με τον κωλο προς τον καθρέπτη, για να βλέπω την κωλοτρυπίδα της , και άρχισε να με φιλάει σε όλο το σώμα , η ίδια δε ήταν δεκτική στα δικά μου χάδια ,τα οποία λάμβαναν χώρα σε όλο της το σώμα . Προσπάθησα γλωσσοφιλα αλλά μάταια . Έχει επίσης ωραία κλειτορίδα που εξέχει προς τα έξω και σε κάνει να θέλεις να πέσεις να της τη φας . Πέρασε στην συνέχεια λάστιχο και ξεκίνησε πίπα , η οποία για πίπα με λάστιχο ήταν αναπάντεχα καλή . Όταν είδε ότι η πούτσα είχε σχεδόν πετρώσει με μια γρήγορη κίνηση ακριβείας πέρασε από επάνω και τον πήρε όλον βαθιά μέσα . Είχα στο μυαλό μου να την γλύψω γερά μήπως το ευχαριστηθεί και αυτή , αλλά τα γεγονότα είχαν τόσο γρήγορα εξέλιξη που το παρέλειψα . Κουνιόταν αργά, ποτέ κυκλικά και ενίοτε κάθετα, χωρίς να αφήνει να περισσεύει πόντος . Δείχνει ότι προσπαθεί και ότι της βγαίνει. Είχα σκοπό να την γυρίσω και λίγο πισωκολλητο, αλλά με παρέσυρε και τελείωσα σχετικά γρήγορα. Ήταν πιστεύω η πιο ευχάριστη ξεπέτα που μου έχουν κάνει . Η κοπέλα βέβαια ούτε μια στιγμή δεν έδειξε σημάδια βιασύνης , απλώς έτσι μας βγήκε Βιασύνη η ενόχληση δεν υπήρξε και από την πλευρά της υπηρεσίας, πράγμα σπάνιο σε αυτή την αλυσίδα σπιτιών .
‌Εν ολίγης πριν φθαρεί και αυτή από το χρόνο , την χρήση ,και τις αλλεπάλληλες διπλοβαρδιες , θα την επισκεφτώ ξανά , καλύτερα προετοιμασμένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2019
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
rambo1982
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
444
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 thalasolikos37, ThE

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού