Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μετά από καφέ και κανα δυό μπυρίτσες με φίλους αντί για το ζεστό σπιτικό προτίμησα ακούγοντας το κάτω κεφάλι μια διερευνητική βόλτα στη Φυλής. Πέρασα και είδα αρκετές κοπέλες και έτσι από ένστικτο Χμμμ; αποφάσισα να περάσω στην Ειρήνη.25 χρονη Βουλγάρα μεγαλωμένη στη χώρα μας με μικρό βυζάκι και νορμάλ σώμα με ωραίο αφράτο κωλαράκι.
Μπαίνει στη συλλογή όχι απλά των αδιάφορων αλλά των πεταμένων εικοσάρικων.
Μια πολύ μικρή περίληψη: Είσοδος στο δωμάτιο με παγωμένο βλέμμα οπότε και της χαμογελάω να σπάσει ο πάγος και ανταποδίδει.
Της λέω όλα καλα? Μου λέει όχι με πονάει ο λαιμός μου από τους ανεμιστήρες. Τελοσπάντων το προσπερνάω άνθρωπος λέω είναι οκ.
Κάθεται δίπλα μονολογώντας κάτι χαζά του τύπου τι να κάνουμε και εμείς κλπ, βάζει κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο πέος και μου λέει σιγά με αυτό γιατί είμαι πολύ στενή Κεφάλι σε τοίχο!.Έλαβα το μνμ λέω τον ήπιαμε αγόρι μου. Κάνει πίπα καλούτσικη για κανένα λεπτό και πετάγεται στο άσχετο να βάλει κρέμα με γυρισμένη πλάτη ενώ εγώ προσπαθώ να μη μου πέσει. Κάθεται από κάτω μπαίνω επέρχεται παρόλα αυτά πλήρη στύση και λέω άντε να πηδήξουμε γι αυτό ήρθαμε. Που.....το ένα της χέρι στη κοιλιά μου για να μη μπαίνω βαθιά και έχοντας πάρει μια στάση τέρμα άβολη.Πάω να τη φέρω όπως θέλω τίποτα.Μου λέει ήπιες? Λέω μια μπύρα. Λέει ωχ......λέω τι ωχ απαντά θα αργήσεις να τελειώσεις και πετάγεται πάλι σαν χόμπιτ κ στήνεται στα τέσσερα. Πόσο υπομονή Θεέ μου να χεις.....αντε λέω δώσε ότι μπορείς να φεύγουμε απο αυτήν. Δϊνω για μια ακόμα φορά λέει κάτι αχ βαχ σαν να πονάει κλείνω τα μάτια σκέφτομαι τις ανωμαλίες μου μπας κ τελειώσω για να μη της κάνω τη χάρη να φύγω άχυστος. Τέλος πάντων σαν τέρας ψυχραιμίας χύνω σηκώνεται κ λέει είδες τι κάνει η μπύρα? Αργησες.....Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!.Στα καπάκια κάθομαι ανάσκελα και αυτή πλησιάζει στο εκατοστό το πέος μου να δει αν είναι οκ το προφυλακτικό. Τι ζούμε ρε φίλε. Θέλετε κι άλλα? Εγώ όχι. Πεταμένο εικοσάρικο. Χαζοχαρούμενη τύπισσα μάλλον και πονηρή. Απο μένα μαύρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
787
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, ramada, ISINAS και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2019
παρόμοια εμπειρία είχα και εγώ με αυτήν. κανένα προκαταρκτικό, χάλια πίπα , μηδέν συμμετοχή. είχα και μία πτώση του εργαλείου λόγω της αντιερωτικής ατμόσφαιρας. τελείωσα με τα χίλια ζόρια και δεν κατάφερα να το βάλω στον κώλο φυσικά.
05 Ιουνίου, 2019
Ότι ναναι πραγματικα !!! Εσυ έπρεπε να της πεις τι κανείς που δεν σε άφηνε να χύσεις με την ηρεμία σου ...και 10 μπυρες να πιεις αν είναι Έμπειρη και σωστή η γκομενα χυνεις στο 5 λεπτό !!!
05 Ιουνίου, 2019
Αυτή έχει φολεψει άγρια δεν κάνει πλέον ούτε για απ'έξω να περνάς...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3