Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 34 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Βράδυ Παρασκευής, ξημερώματα Σαββάτου. Αφού συναντήθηκα με δυο παλιούς φίλους και συναγωνιστές για μπύρες, στο σπίτι του ενός, αποφασίσαμε να κατηφορήσουμε προς Φυλής μεριά.
Στον κεντρικό δρόμο ήταν ανοιχτά 5 - 6 σπίτια, το ίδιο και στην Φωκαίας. Τσεκάραμε πρώτα την Φυλής, όπου δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο.
Στρίβωντας στην αρχή της Φωκαίας, μπήκαμε στο Νο 9 (αριστερά). Η τσατσά μας παρουσίασε την Άντζελα, ένα 18χρονο αλβανάκι, με συμπαθητικό μουτράκι και μέτριο σώμα. Είναι η γνωστή κοπέλα, που δούλευε στο Φυλής 74 και 84Α.
Η μικρή μόλις με είδε όρθιο, στο σαλόνι, με αγκάλιασε και μου έλεγε διάφορα, καθώς με πέρασε για κάποιον άλλον. Ζήτησα ένα 20ευρο, δανεικά, από τον έναν φίλο, πλήρωσα την τσατσά και πέρασα στο δωμάτιο.
Μετά από λίγα λεπτά αναμονής, η Άντζελα ήρθε κρατώντας ένα πακέτο αντισηπτικά μαντήλια, μια αλοιφή και την καπότα. Έβγαλε το εσώρουχο και χωρίς κανένα προκαταρκτικό, πέρασε το προφυλακτικό σε ημι-σηκωμένο καυλί. Την ρώτησα αν κάνει ελεύθερο στοματικό και μου απάντησε όχι. Της είπα ότι το έκανε στο άλλο μπουρδέλο, που δούλευε και μου απάντησε πως το σταμάτησε.
Εν τω μεταξύ δεν μιλάει ούτε ελληνικά, ούτε αγγλικά. Δεν μπορεί να προφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις, παρά μόνο κάποιες λέξεις και κάποιες φράσεις.
Ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα, στην οποία θέλει πολύ εξάσκηση. Της είπα να μου γλύψει τα αρχίδια και αυτή άρχισε να τα φιλάει ασταμάτητα, με τέτοιο τρόπο, λες και ήμουν το σκήνωμα του Ιερομάρτυρα Αρτέμιου, του Ακριδοφάγου.
Της ζήτησα να ξεκινήσουμε το σεξ, σε ιεραποστολική στάση. Αυτή ξάπλωσε και άρχισε να βάζει ένα κάρο αλοιφή στο πράμα της. Της τον έβαλα μέσα και ξεκίνησα το σπρώξιμο. Αυτή πονούσε και με τα πόδια της με μπλόκαρε στη μέση, για να μην μπορώ να σπρώξω. Εγώ της έπιασα τα πόδια και άρχισα να την καρφώνω δυνατά. Παράλληλα, είχε συνέχεια το κεφάλι της γυρισμένο, από την αντίθετη πλευρά, για να αποφεύγει τα φιλιά. Άσε που μου έκανε παρατήρηση, επειδή της φιλούσα τα βυζιά.
Την γύρισα σε στάση πισωκολλητό και άρχισα το ίδιο μοτίβο. Αυτή φώναζε περισσότερο και σε μια φάση με σταμάτησε. Εγώ τον έβγαλα έξω και την ρώτησα εάν πονάει. Δεν ξέρω αν με κατάλαβε. Της έδωσα λίγο χρόνο και ξεκίνησα ξανά.
Κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να χύσω και της το είπα. Της πρότεινα να την χύσω στα βυζιά και παραδόξως δέχθηκε. Ανέβηκα πάνω της και αφού τον έπαιξα για αρκετά λεπτά, της τα έριξα όλα στο στήθος.
Σκουπίστηκε, ντύθηκε, με χαιρέτησε και έφυγε. Το ίδιο έκανα και εγώ. Πήρα την παρέα μου και συνεχίσαμε την μπουρδελότσαρκα.
Πριν κλείσω την κριτική, θα ήθελα να κάνω δύο παρατηρήσεις: Η πρώτη αφορά τις νέες καπότες, που χρησιμοποιούν οι οίκοι. Η ποιότητα του πλαστικού είναι τέτοια, που σου δίνει την αίσθηση ότι το καυλί σου έχει μπει σε σάκο μεταφοράς νεκρών. Άσε που το κόκκινο χρώμα είναι fail, γιατί δεν μπορείς να δεις, άμεσα, εάν κάποια κοπέλα έχει αίμα στην ευαίσθητη περιοχή.
Η δεύτερη παρατήρηση απευθύνεται σε κάτι τύπους, οι οποίοι έγραφαν διθυραμβικά σχόλια και παρομοίαζαν την κοπέλα με την Μπρουκ Σιλντς, όταν έπαιζε στην Γαλάζια Λίμνη. Τι να πω, ρε μαγκες, η περίπτωση σας θέλει ψυχίατρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 04, 2019
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
info@123
Μέγας
Εγγραφή:
23 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
66
Likes:
11.347
Πόντοι:
3.506
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, vidologos, geny24 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2019
Σωστη η παρατηρηση σου τυπε. Οι καποτες που χρησιμοποιουν εχουν γινει πλεον
σαν τσιμεντοσακουλες, σε βαθμο που εφυγα ασφαιρος σημερα απο ενα μπου.. Γερο-μύστης
05 Μαΐου, 2019
Έχω να πω πως η κριτική σου τύπε μου έβγαλε πολύ το αγχως που είχα , μια ακόμα μαρτυρία πως η κοπέλα κάνει υπέρ απλό και στην περίπτωση σου ήταν και φόλα μάλιστα !!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2