Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 175 10
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επειδή όλο διαβάζουμε για φόλες, καλό είναι να εκθειάζουμε όσες κοπέλες τιμάνε τα χρήματά μας, με τις καλές τους υπηρεσίες. Γι' αυτό είπα να γράψω άλλη μία κριτική για την Ελένη, που είναι το κυριότερο στανταράκι μου. Κατέβηκα χθες Κυριακή για εκείνη, φτάνοντας κατά τις 8 παρά. Ανέβηκα τις σκάλες και εκείνη την ώρα δεν υπήρχε αναμονή. Ο τσάτσος που ξέρει ότι πάω για την Ελένη, με έβαλε στο μεγάλο δωμάτιο δεξιά. Ήταν καθαρό, φρεσκοσφουγγαρισμένο παρατήρησα. Του έδωσα 20€ και του είπα δεν θέλω ρέστα, γιατί θέλω να μείνω 2πλάσιο χρόνο. Ετοιμάστηκα και περίμενα την Ελενάρα. Περιγραφή δεν θα ξανακάνω, αφού ήδη την έχω περιγράψει στις δύο άλλες κριτικές μου. Μόνο ότι πλέον το μαλλί της είναι ξανθό (εδώ και κανά 6μηνο περίπου). Μπορώ να πω ότι με την Ελένη έχουμε πετύχει πολύ καλή χημεία, που προέρχεται τόσο από τις πολλές φορές που την έχω πάρει, όσο και από την δεκτικότητά της στα θέλω του πελάτη (χωρίς υπερβολές). Νομίζω, ότι το ζητούμενο είναι ακριβώς αυτό, δηλαδή όταν πάμε στα μπουρδέλα αναζητούμε να έχουμε νορμάλ (τουλάχιστον) υπηρεσίες και μία καλή αντιμετώπιση (από κοπέλα και τσάτσες). Η Ελένη, αφού είχε ενημερωθεί ότι πλήρωσα 2πλάσιο χρόνο, με ρώτησε αν θέλω να χύσω 2 φορές! Εγώ απάντησα αρνητικά, αφού τα να χύσω σε 20' max 2 φορές το θεωρώ απίθανο, άσε που πλήρωσα να για έχω χρόνο να το απολαύσω και όχι να τρέχω για 2 πιστολιές. Αυτό το γράφω, γιατί δείχνει ότι η Ελένη πράγματι νοιάζεται για τα επιπλέον χρήματα που έδωσα και θέλει να ευχαριστεί τον πελάτη. Η συνάντηση εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με άνεση χρόνου. Ξεκίνησε με προκαταρκτικά, χάδια και φιλιά σε όλο το σώμα, βαθιά γλωσσόφιλα, δακτυλιάσματα στη μουνάρα της και μετά πίπα άνευ με αρχιδογλύψιμο. Μετά, πέρασμα προφυλακτικού, πισωκολλητό, από πάνω κι ιεραποστολικό. Τελείωμα ξανά με πίπα και χύσιμο στο στόμα της! Για μένα ενδείκνυται, καθώς το 10€ (και το 20€ επίσης) το τιμάει και με το παραπάνω.
Εύχομαι σε όλους τους συναγωνιστές καλό Πάσχα, με υγεία και καλές τσάρκες. Επιστροφή μετά την Ανάσταση, αφού κάνω παύση για ....θρησκευτικούς λόγους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2019
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.726
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tremor, dourosladers, cosgeor και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 23 Απριλίου, 2019) 23 Απριλίου, 2019
Από τα πιο «καθαρά» μπουρδέλα. Μόνο που πρέπει να μπεις με αντιασφυξιογόνα μάσκα. Αν είσαι τυχερός φεύγεις μόνο με ebola!
28 Απριλίου, 2019
Σας τιμά η απόχη για θρησκευτικούς λόγους.
Προσαυξάνω ! Καπέλο
Χρόνια πολλά .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2