Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα μάθει ότι στην συγκεκριμένη αλυσίδα σπιτιών είχαμε πρόσφατα δύο καινούριες αφίξεις, και αποφάσισα να πάω νωρίς το πρωί στην αρχή της αλλαγής για να κάνω ένα τσεκαρισμα . Ήθελα επίσης με αυτό να πετύχω τις κοπέλες φρέσκιες και ξεκούραστες.
Το σαλοναρισμα της Λίζας ήταν διστακτικό και σχετικά νωθρό. Πλην όμως το κορίτσι είναι πανέμορφο. Έχει σχεδόν αναλογίες μοντέλου, ξανθιά ,ψηλή, αδύνατη , μακριά πόδια , όλα επάνω της σε πολύ καλή συμμετρία, άσπρο δέρμα, μικρό όμορφο πρόσωπο, με σλαβο-ασιατικες κάπως γραμμές, καταπληκτικά γαλαζοπράσινα μάτια, και ένα φοβερό τατουάζ κάπου ανάμεσα στα δύο βυζάκια της και στο επάνω μέρος της κοιλιάς. Πρώτη φορά έβλεπα κάτι παρόμοιο. Εάν είχε και ένα με δύο κιλά επιπλέον επάνω της , ίσως να της έβαζα δέκα . Σε γενικές γραμμές θα την ζήλευαν πολλές escort- photo shop -girls που υπάρχουν αυτόν το καιρό στη Αθήνα .
Εν τέλει μπήκα δωμάτιο, προσεγμένος και σχετικά καθαρός χώρος , με σωστό φωτισμό.
Όταν μπήκε μέσα η κοπέλα έγιναν δύο πράγματα, το πρώτο έβγαλε κατευθείαν όλα τα εσώρουχα που φορούσε, πράγμα ενθαρρυντικό, μιας και παρά πολλές σου την πέφτουν φορώντας το βρακάκι . Και το δεύτερο που έλαβε μετά από αυτό χώρα , ήταν ότι πήρε στα χέρια της το προφυλακτικό, το άνοιξε , και με κοίταξε λες και έβλεπε σταφύλια. Σε αυτό το σημείο αποφάσισα , ότι μόλις πέταξα είκοσι ευρώ. Ήμουν όμως σε καλή μέρα και αποφάσισα να το παλέψω . Με αυτά τα λίγα που καταλάβαινε της είπα να αφήσει το προφυλακτικό, να χαλαρώσει και να ξαπλώσει δίπλα μου . Τα ελληνικά της ανύπαρκτα, τα αγγλικά πολύ λίγα. Όπως είμαστε ξαπλωμένοι άρχισα να της χαϊδεύω και να την φιλάω όπου με άφηνε , έχει υπέροχο δέρμα παρεπιπτόντως. Το κωλαρακι της και αυτό υπέροχο, όπως το χαιδευα και το κοιτούσα στον καθρέφτη. Με την κωλοτρυπίδα όμως δεν σε αφήνει να κάνεις πολλά. Στην συνέχεια όμως ζεστάθηκε, άρχισε σιγά σιγά να παίρνει πρωτοβουλία και αυτή ,να συμμετέχει πιο ενεργά , να τρίβεται επάνω μου ,και να με φιλά στο σώμα. Πήρε στην συνέχεια την ψωλή μου στα χεράκια της , την ανέβασε με ελαφρά χάδια και λίγη μαλακια, πήρε μετά καλή πίπα με προφυλακτικό, και στην συνέχεια βάζοντας σάλιο στο μουνακι της , στήθηκε σε μια πολύ καβλωτικη στάση με το ένα πόδι ελαφρώς πιο χαμηλωμένο από το άλλο όπως ήταν και τα δύο ανοιχτά, για να την πάρω από μπροστά. Το μουνακι της δεν είναι ταλαιπωρημένο , το νιώθεις αρκετά στην διείσδυση, βαθύ, και με ωραία μουνόχειλα. Κουνιόταν ρυθμικά , και τα βογγητα της ήταν αληθινά και αυθεντικά, και σε συνδυασμό με το κοίταγμα που σου κάνει με τα ματάκια της όπως την γαμας ,είναι σκέτη μαγεία. Στην πορεία την γύρισα στα τέσσερα, και αφού της εγλυψα λίγο το κωλοτρυπιδακι , την πήρα πισωκολλητο , όπου και της τα έριξα . Σε όλη την διάρκεια δεν έκλεβε καθόλου, στο χύσιμο όμως ελαφρώς τραβήχτηκε.
Μείναμε για λίγο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, αλλά και εκείνη την στιγμή ακούστηκε η φωνή της υπηρεσίας πίσω από πόρτα να την καλεί να μαζεύετε. Προφανώς βάζει στο κινητό της την αντίστροφη μέτρηση στα δώδεκα λεπτά .
Η κοπέλα είναι καινούργια, επιφυλακτική , στο στάδιο της προσαρμογής, δεν καταλαβαίνουν άραγε , ότι μεταδίδοντας της από πάνω και άγχος, δυσχεραίνουν την όλη κατάσταση .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2019
Όνομα κοπέλας
Λίζα
rambo1982
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
444
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, Ημεδαπος , gari10 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού