Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από ανάγνωση θετικών κριτικών στο site και απεγνωσμένη αναζήτηση κωλότρυπας για ξεφόρτωμα διάβηκα το κατώφλι της ημιυπόγειας κατοικίας. Είχα ξαναπεράσει μια φορά και ήξερα ότι εκεί παίζει μπάλα η Αννούλα.

Η Άννα είναι κλασσικό Αλβανάκι με λίγα ψωμάκια στην περιφέρεια της, μικρό βυζάκι με μεγάλη ρώγα και όμορφο χαμόγελο. Δεν είναι καμία μουνάρα αλλά είναι πολύ συμπαθητική και σε κερδίζει όταν χαμογελά.

Δίνω το εικοσαρικάκι, κάνω το σταυρό μου να μη το κλάψω και μπαίνω στα ενδότερα. Ολιγόλεπτη αναμονή και ακούω τα πορνοτάκουνα να ζυγώνουν. Ανοίγει η πόρτα και το μωρό έρχεται χαμογελαστό στην αγκαλιά μου. Το κλασσικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι η σχετική άρνηση και σταβουμουτσούνα όταν βλέπουν το καβλι μου μιας και ο Τίγρης είναι 25αποντος και με με δυνατή περιφέρεια. Μετά από τόσα χρόνια μπουρδελότσαρκων πλέον με το μάτι κόβω πώς θα κυλήσει η συνεύρεση από το πώς θα τον κοιτάξει.

Ξεκινάμε με μια όμορφη ακάποτη πιπούλα και μετά πέρασμά σκούφου και βάζω την Αννούλα να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο καβλι μου. Πολύ ωραία αίσθηση και όμορφες καβλιάρικες φωνούλες ενώ με είχε αγκαλιάσει χαϊδευοντάς με στα χέρια. Μόλις την πιστόνιασα καλά τη γυρίζω στα 4 Κατσικογάμης Το κωλαράκι την είναι υπέροχο. Της τον βάζω για λίγο ακόμα στο τρυφερό μουνακι της και ξαναβγαίνω όπου αρχίζω να της τον τρίβω στο όμορφο κωλοτρυπιδάκι της.
- Αχ είναι μεγάλος ας μη κάνουμε μου λέει.
Εγώ όμως ήμουν αποφασισμένος να της καρφώσω την κωλότρυπα σα κεμπάπ πειραιώτικο.
- Λίγο μωρό μου μη φοβάσαι, θα πάμε σιγά σιγά της λέω.
Την καθυσιχάζω λίγο και παρακολουθώ τη μεσούλα την να κατεβαίνει και να αρχίζει να αποκαλύπτεται το ζουμέρο της σουφράκι. Το πινελιάζω λίγο και αρχίζω να το σπρώχνω αργά. Την ένιωσα να σπρώχνει τον κώλο της στην ψωλή μου και να που το πουτσοκέφαλο είχε τρυπώσει μέσα της. Άρχισα να τη σπρώχνω αργά ενώ της έλεγα πόσο με καβλωνε . Εκεί είχε αρχίσει να κελαϊδά καθώς τον εσπρωχα όλο και πιο μέσα μετά από 2-3 πουτσιές κάθε φορά. Σύντομα τον είχε πάρει όλο στην κωλάρα της και οι φωνές της είχαν γίνει αντιληπτές σε οποιοδήποτε ήταν μέσα στο μπουρδελάκι εκείνη τη στιγμή. Την ένιωθα να προσπαθεί να φύγει μπροστά αλλά την είχα αρπάξει καλά από τα καπούλια. Η κάβα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Της τον έδωσα για λίγα λεπτά στα ίσια και με φόρα και μόλις έφτασα στην κορύφωση τραβήχτηκα και έχυσα παίζοντας τον πούτσο μου. Κατέρρευσα πάνω στην πλατούλα της ενώ της χαϊδευα τα μπουτάκια της. Η Άννα στο κρεββάτι ήταν το πουτανάκι μου. Η κωλοτρυπά της ήταν ο ονειρο. Μου άδειασε το καβλί. Σηκώθηκε αμίλητη από το κρεβάτι και ξεκίνησε να φορά τα εσώρουχα της. Τη ρώτησα αν είναι καλά ενώ εκείνη μου εγνεψε Ναι. Αποχώρησα καταευχαρηστημένος. Τίμια... Θα γίνει στάνταρ μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2019
Όνομα κοπέλας
Άννα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
186
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, dinamitisc5, xlm και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2019
Για την κατηγορια της πολυ τιμιο κωλαρακι! Ματάκι
24 Φεβρουαρίου, 2019
μαλων την ξεκωλιασες και δεν αντεξε τ μωρο ουτε ν μιλησει
24 Φεβρουαρίου, 2019
Καλή ειναι ομορφη αλλα στο ίδιο μαγαζι έφαγα φόλα για κωλο απο την Νικόλ κ το σκέφτομαι να περάσω μηπως ειναι τακτική του μαγαζιού,εξαλου πήγε να το αποφύγει κ η αννα..
25 Φεβρουαρίου, 2019
Πήγαινε στο Συγγρού για εξετάσεις. Κόλλησα βλεννορια από ακαποτο ή 69. Στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι από στοματικο σεξ κολλας σύφιλη και βλεννορια
26 Φεβρουαρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γνωστό αυτό αλλά στα μπουρδέλα δε φτουρανε καιρό πουτάνες άρρωστες. Κάνει καλό στη δουλειά και τα σπίτια τις διώχνουν. Επίσης στα μπουρδελάκια οι περισσότερες κοπέλες αν όχι όλες δουλεύουν με χαρτιά. Μάλλον πηδησες καμία από το δρόμο. Αυτές ούτε έξω από νοσοκομείο δε περνούν.
26 Φεβρουαρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Της έδωσα τη σούφρα στο χέρι! Ναι! Ναι!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6