Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επισκεψη εχθες το βραδακι στη Στελιτσα του εν λογου ιδρυματος.Προκειται για μια χαριτωμενη κοπελιτσα,με ομορφο σωματακι,αρκετα σλαβικα χαρακτιριστικα στο προσωπο της,βυζακι ελαφρως πεσμενο δυαρι και κωλαρακι με ελαφρα πτωση.Πληρωμη στην ευτραφη,συμπαθεστατη τσατσα και αναμονη 10λεπτου για την κορασιδα.Συννενοηση στην αγγλορωσσικοελληνικη διαλεκτο με επισης χρηση της νοηματικης.
Προκαταρκτικα με γλωσσοφιλα περιπου,με χαδακια,φιλακια στο σωμα.Ερωτηση για ξεσκουφωτο ή οχι τσιμπουκι και ουρ για τον αγωνα.Τσιμπουκι καλο,χωρις χερι,με ντιπ θροατ που χωραει τρενο στο στομα της,χτυπηματα στη γλωσσα και ομορφες προστυχες ματιες συν τα καβλωτικα οσκαρικα επιφωνηματα.
Πρωτοβουλια εκ μερους της στη συνουσια με αξυτην καβαλα να συντονιζει,ενταση,βαθος και ρυθμο στις πουτσιες.Δευτερη σταση με ιεραποστολικο και τελειωμα μεσα της μετα απο σπριντ στις πουτσιες λογο γκαβλας.Η ευτραφης ξανθια τσατσα δεν ενοχλησε καθολου και μπραβο της παρα το εικοσαλεπτο αγωνα που απασχολησα την κοπελα.
Μαζι της επισης μια προστυχη μελαχρινη,πολυ καβλωτικια με ωραιες βυζουμπες,κωλαρα και αερα πουτανας "σκιστε με" αλλα δεν συγκρατησα ονομα και η Μαρινα η γκαγκαλω που δεν κανει ουτε για λαντζιερα.
Η Στελιτσα θα προτιμηθει ξανα πιστευω αν δεν μπρουμουτιασει στις υπηρεσιες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2019
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
koulamaria
Σεβαστός
Εγγραφή:
6 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
6.915
Πόντοι:
1.936
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 black crow, Επιρρεπής, Ημεδαπος και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού