Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Την ειχα σταμπαρει καιρο, αλλα δεν με εψηνε απο το σαλοναρισμα της. Κοντη μαυρομαλλα πολυ αδυνατη και πετιτ, Ρωσιδα κατα τα λεγομενα της.
Μπηκε στο δωματιο πολυ ζωηρη και παιχνιαδαρα, που καλο ειναι για αρχη αλλα πρεπει να γυριζει καποια στιγμη η ατμοσφαιρα στο πιο ερωτικο. Δεν ημουν σιγουρος αν ηρθα για να πηδηξω η να παιξω κρυφτο μετα απο καποια φαση.
Στο μουνι δεν αφηνε οχι δαχτυλο αλλα ουτε καν επιφανειακο αγγιγμα, παρολο που με ειδε να πλενω τα χερια μου πριν, και γενικα ημουν αρκετα καθαρος. (btw το συγκεκριμενο δωματιο πανω απο το μεσο ορο της περιοχης σε καθαριοτητα.) Βυζια αφησε να τα φαω λιγο αλλα δε γουσταρε και γρηγορα με ριξε ανασκελα για τη συνεχεια. Γρηγορο περασμα με λιγα φιλια στο σωμα, περασμα καποτας και μικρο τσιμπουκι που σταματησε πριν να καυλωσω εντελως.
Ιεραποστολικο, πολυ κρεμα, αν και ηταν σχετικα σφιχτο δεν ενιωθα τπτ. Γενικα δε βολευοταν και μετα απο λιγο αρχισε τα μη εκεινο και το αλλο οποτε τη στριμωξα για λιγες πιστονιες να τελειωσω πριν με ξεκαυλωσει.
Δεν ειναι κομοδινο αλλα σιγουρα δεν φχαριστιεσαι γαμησι, οποτε απομενα τουλαχιστον ειναι Χ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2019
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Απρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
447
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Keeper, geny24, jimakos900 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2019
Για πολλά Χ είναι. Μια φορά έχω περάσει στην αρχή όταν ήρθε από τότε ούτε που με ξαναδεί στο δωμάτιο περαστικός πολλές φορές!!!
10 Φεβρουαρίου, 2019
αυτη στις αρχες ηταν ωραιο & ναζιαρικο ξεκολακι... εγω τουλαχιστον την ειχα ευχαριστηθει για ενα διαστημα. την ειχα παρει στο 66α στην τριτη βαρδια θυμαμαι και τοτε τον επαιρνε κανονικα διχως μα και μου αν και τη ζοριζε το καυλι μου. δεν εκανε και τα παιδικα που κανει τωρα. πλεον ειναι αυστηρα για "ορεκτικο"... να σου φυγουν τα πρωτα χοντραδια δηλαδη και τιποτα παραπανω. περασε η μπογια της πιστευω.
10 Φεβρουαρίου, 2019
από πρόσφατη εμπειρία ....μακρυάαααα η κοπέλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ! παιδική χαρά
10 Φεβρουαρίου, 2019
Δυστυχως όλη η φυλής έχει φολεψειΘυμόςαφήστε τα 20αρια στα πορτοφόλια για τα στάνταρακιαΓερο-μύστης
16 Φεβρουαρίου, 2019
Η κοπέλα μιλάει ελληνικά;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5