Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Το Πωλινόσπιτο κλειστό, και είπα να ανέβω μιά στο πάνω να δω τι παίζει.
Βγαίνει σαραντάρα ψηλή καστανή με μέτριο πρόσωπο, καλό σώμα αν και λίγη κοιλίτσα, Χριστίνα μου λέει, τσιμπουκάκι όλες τις στάσεις και αυταρχικό, τα πάντα με προφύλαξη. Ήταν μόνη, δεν υπήρχε άλλη κοπέλα ούτε εμφανίστηκε τσατσά. Είπα να την κάνω, αλλά κάτι που τελευταία δε νιώθω καλά με τα ελεύθερα, κάτι που ήθελα να αδειάσω, πέρασα.
Στο δωμάτιο είχε μωρομάντηλα και οινόπνευμα, η Χριστίνα ήρθε σε λίγο, ξεκινήσαμε στο όρθιο κάποια προκαταρκτικά τριψίματα, η κοπέλα είχε έντονο άρωμα, κακό αυτό, αλλά αμέσως μου είπε να ξαπλώσουμε, οκ, συνέχισε τριψίματα με το σώμα, φιλάκια στο στήθος και λίγο ισπανικό, πέρασε την καπότα και ξεκίνησε μιά σφιχτή και μάλλον μονότονη πίπα. Τη σταμάτησα για γαμήσι, με τις όποιες προσδοκίες να έχουν πάρει δρόμο, στο ιεραποστολικό κάθησε καλά αν και η αίσθηση ήταν μέτρια, έφταιγε η καπότα, η κρέμα, δεν ξέρω, όμως στο πισωκολλητό κάναμε κόντρα αυτή να με πιέζει πίσω κι εγώ να τη σπρώχνω μπροστά, άσε ρε κοπέλα μου να σε βάλω στη θέση που με βολεύει, τίποτα αυτή. Έχυσα να τελειώνουμε, οκ περίμενε να αδειάσω καλά, μετά με σήκωσε να μου βγάλει αυτή την καπότα τυλίγοντας τον πούτσο με χαρτί, φοβόταν φαίνεται μη στάξει τίποτα, και με χαιρέτισε.
Συμπέρασμα δε με ικανοποίησε, δε θα την έλεγα φόλα την κοπέλα και καλή συμπεριφορά είχε, αλλά το σκηνικό στο εικοσάρικο θα το δικαιολογούσα μόνο σε ομορφούλι πιπίνι, σε δουλεμένη μιλφάρα είναι για δεκάρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2019
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
4.466
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Greek Socialist, dourosladers, Επιρρεπής

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού