Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τι να πω για την πάρτη μου τον τελευταίο καιρό... Τόσες κάβλες δεν είχα ούτε όταν ήμουν 30 χρονών. Μίας και το επίσημο αμόρε απουσίαζε ο πορνόλυκος βρήκε ευκαιρία να περπατήσει στα ρομαντικά πορνοσοκάκια του εξωτικού μεταξίου... Καρφί στα στανταράκια μου και με απογοήτευση διαπιστώνω ότι τα μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ήταν κλειστά... ΝαΘυμός Ήμουν τέρμα ψημένος να ξεκωλιάσω την Αλεξία αν την πετύχαινα αλλά ούτε η Αλεξία αλλά ούτε και η Ειρήνη κάτω ήταν εκεί να στραγγίξουν το διογκωμένο από καβλα παπάρι μου.

Κάνοντας μια βόλτα στα πέριξ εισέρχομαι στο εν λόγω σπιτάκι όπου οι 2 κοκωτες της βάρδιας καθόντουσαν στο σαλονάκι και κάπνιζαν. Η μία ξερακιανη 50αρα με συμπαθητικό πρόσωπο χαμηλών τόνων εκφράσεις και άλλη πιο μπαμπάτσικη, νεότερη και σαφώς πιο ομιλητική μου έκανε το ψηστιρη να τη γαμήσω Κατσικογάμης. Για κάποιο λόγο όμως το καβλι μου κοιτούσε την ξερακιανη θείτσα και το χέρι μου αυτόματα τσακωσε το δεκαρικακι και της το έδωσε. Δεν είχα ξαναδεί αυτά τα πουτανάκια και ευχόμουν να μην είναι φόλες γιατί δε ψηνόμουν καθόλου για άλλη τσάρκα στο μετάξι...

Ολιγόλεπτη αναμονή στο υπερπολυτελές δωμάτιο του οικίσκου και αφού επιθεωρησα το σεντόνι για πιθανά αλβανοπακιστανοαφρικανικά φλόκια άραξα ψιλοχαίδεύοντας Μαλακία το πουλί μου. Η Ναταλί μπήκε μέσα και όρμηξε πάνω μου χωρίς πολλές κουβέντες. Έβγαλε το δικτυωτό της φορεματακι όπου αποκαλύφθηκαν τα μικρά νερουλιάρικα πεσμένα βυζάκια της. Κορμί κοκκαλιάρικο και σκέφτηκα αυτή άμα τη γαμήσω με φορά θα μου σπάσει στα χέρια καθότι είμαι 190 ύψος και 90 κιλά μαντραχαλος με μεγάλο μαρκούτσι.

Αφού μου έδωσε μερικά φιλάκια στο σώμα άρχισε το ακα τρομπόνι περιποιούμενη και τα φρεσκοξυρισμένα παπάρια μου. Η πίπα της ήταν από μέτρια ως αδιάφορη αλλά δε με ενοχλούσε μιας και ποτέ δε με ενθουσιάζανε τα τσιμπούκια. Όση ώρα με εγλυφε σκεφτόμουν πόσο θα ανοίξει το κοκαλιάρικο κωλί της. Μόλις μου είπε πάμε στο παρασύνθημα, πέρασμα καπότας και τη στήνω στα τέσσερα. Πρώτη πουτσιά διερεύνησης και το μουνί της ήταν προετοιμασμένο και γρασαρισμένο αρκετά για κάρφωμα. Ούτε αυτό με απασχόλησε γιατί με το πάχος του καβλιού μου λίγο παίζει ρόλο αν είναι πακτωμένο το μουνοτρυπίδι στο γράσο. Ανεβάζω στροφές σταδιακά ενώ έχω αρχίσει να νιώθω ότι χτυπάω μήτρα, τώρα λέω θα με αρχίσει στην κλαψα ότι πονάει και θα πρέπει να τη γυρίσω ανάσκελα στο ιεραποστολικό και θα πρέπει να την έχω και σε κοντινό πλάνο αλλά ως εκ θαύματος δε δυσανασχετεί καθόλου! Απεναντίας το στήσιμο της ήταν φοβερό, το αδύνατο κωλαράκι της είχε ανοίξει σα λουλούδι και η ψωλάρα μου μπαινόβγαινε με ορμή στο μουνάκι της που ήταν φόρα παρτίδα μπροστά στα μάτια μου. Το θέαμα με καβλωνε απίστευτα σε συνδιασμό με τα βογγητά καβλας της Νάταλι κάθε φορά που το εργαλείο μου χτυπούσε τον πάτο της τρύπας της. Έχυσα μέσα στο μουνί της... Ναι! την ώρα που εχυνα μου χάιδευε τα παπάρια στοργικά και περίμενε υπομονετικά να στραγγίζω για να βγω. Έρωτας

Σε γενικές γραμμές είναι για χύστες που γουστάρουν τα ώριμα κορίτσια Ματάκι . Η συνεύρεση ήταν παραπάνω από τίμια και σίγουρα θα προστεθεί στα υπόψιν. Στα μείον το γεγονός ότι ενώ την πηδούσα ήθελα να τη πασπατέψω λίγο την κωλοτρυπίδα της και δε με άφησε αλλά το αντιπαρέρχομαι. Θα τιμηθεί ξανά δεόντως!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2019
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
pantero
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
186
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, msakis, FAT BASTARD και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού