Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Λίγες ώρες πριν την εκπνοή του νέου έτους, προορισμός Βέργας 3 πάνω, για ένα πρόωρο ρεβαγιόν, μετά την πρόσφατη συνάντηση με το υπέροχο πλάσμα την Νικόλ.
Άδειο το σαλόνι, ευγενικότατη η τσατσά και σαλονάρισμα απο την Βίκυ....ένα αντικειμενικά εντυπωσιακό μουνί...μικρό βυζάκι...κωλάρα....κορμάρα, όμορφο πρόσωπο και πολύ καλή επιδερμίδα.
Κάπου εκεί "πάτησα την μπανανόφλουδα", μιας και η Νικόλ που είχα στο μυαλό μου για να κάνω άμεση οπτική σύκριση με Βίκυ, ήταν σε δωμάτιο.Μεσολάβησαν μερικά δευτερόλεπτα για ν' αποφασίσω αν θα πάρω ξανά την σίγουρη Νικόλ ή να πηδήξω ένα καινούργιο ωραίο μουνί...
Τελικά επικράτησε η καύλα και η περιέργια του καινούργιου μουνιού και πέρασμα στο δωμάτιο με Βίκυ.
Τα δωμάτια γνωστά και μετά 3-4 λεπτά άφιξη Βίκυς με δαντελωτό μαύρο κυλοτάκι και σουτιέν, ξάπλωμα άμεσα και βγάλσιμο μόνο το πάνω.Ξεκίνημα φιλιά στο λαιμό και σιγά-σιγά προς κάτω και γλωσσίτσα στον πούτσο άνευ...όπως της ζήτησα.Μέχρι εδώ ήταν όλη η καύλα που είχα στο μυαλό μου, καθώς η Βικούλα ,τραβιόταν κάθε φορά που το χέρι μου περνούσε τα κωλομάγουλα και έφτανε μουνί (πάνω απο το κυλοτάκι!!), πεταγόταν μόλις της έπιανα τα βυζιά (παγωμένα χέρια μου λέει!), τα μάτια της συνεχώς κλειστά και μια ξυνίλα σχηματισμένη συνεχώς στο πρόσωπό της.
Σ' εκείνο το σημείο παραλίγο να χάσω το παιχνίδι και να χάσω στύση....αλλά δεν ήθελα με την καμία να της κάνω δώσω το 20αρικο.
Λίγες στιγμές κρίσιμες και με μπόλικο χούφτωμα της κωλάρας της(αφού μόνο αυτό άφηνε), ικανοποιητική στύση, πέρασμα καπότας και κατευθείαν ιεραποστολικό με τα μπούτια της ψηλά και ανοιχτά στα χέρια μου και γαμησάκι στην ξυρισμένη μουνάρα της με θέα το ωραίο κορμί της.
Ματιά εννοείτε συνεχώς κλειστά απο την Βίκυ, χέρια στο στρώμα και έκφραση προσώπου..."τελείωνε μαλάκα να φύγουμε" !!!!
Αφού πήδηξα την ευρύχωρη μουνάρα της για μερικά λεπτά, της λέω τελείωμα στο στόμα ?...και μου απαντάει τέζα μπλαζέ και βαριεστημένα..."έλα,άντε"...λες και μου έκανε χάρη !!! Κορίτσι μου, στις υπηρεσίες σου είναι το ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα...τι τσινάς τώρα ???? Ξανά ξενέρωμα εκεί....γλύφε τώρα χρυσή μου να χύσω για να βάλεις μυαλό, έλεγα απο μέσα μου...
Άδειασμα μετά απο προσπάθεια στο στοματάκι της, τα οποία έφτυσε σε μωρομάντηλο, αντίο και δρόμο σαν σίφουνας....
Τι να πώ....απο κορμί...κορμάρα η Βίκυ, αλλά φάτε μάτια ψάρια και τίποτα άλλο.
Α! Και που' σαι κοπελιά....άν δεν σου αρέσει η δουλειά που επέλεξες και τα μαύρα χρήματα του βγάζεις, ζητούν σε πολλά καφέ σερβιτόρες για 10-12 ώρες ορθοστασίας με αμοιβή ~ 500 τον μήνα.Με το κορμί που διαθέτεις, άνετα θα βρείς δουλίτσα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2019
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σεβαστός
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
156
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hustler, Ημεδαπος , rantanplangr30 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2019
Βίκυ μια πανέμορφη κοπέλα το πιο αξιόλογο μουνι δυστυχώς όμως είναι πλέον τελειωμένη υπόθεση η απόδοση της έχει πέσει κατακόρυφα καμία διάθεση καμία όρεξη εντελώς ξεπετα καμία σχέση με τότε που ήταν Πιπίνου 118 προφανώς και κάνει αγγαρεία ή δεν γουστάρει ή μπορεί και να ψάχνεται για κάνα στούντιο κάνα γραφείο ποιός ξέρει πάντως είναι ακατάλληλη πλεον.
Όσο για το αν η Βίκυ ή η κάθε Βίκυ θα μπορούσε να πάει για δουλειά ως σερβιτόρα σε πολύ χλωμό αδύνατο θα έλεγα γιατί στην καφετέρια πρέπει να είναι εργατική και να δουλέψει και οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους που βρίσκονται σε μπουρδέλο ειδικά οι νεαρές είναι ανίκανες δεν ξέρουν να κάνουν κάτι ούτε πιάνουν τα χέρια τους και το κυριότερο είναι συνειδητά ταμπέλες ως το μεδούλι όχι απλά ως το κόκκαλο τους αρέσει το εύκολο ακοπο χρήμα χωρίς να κουραστούν έτσι είναι τα πράγματα.

Κάτι ακόμα παρατηρείται και επαναλαμβάνεται το φαινόμενο να υπάρχουν κατατοπιστικές κριτικές και πάλι υπάρχουν άτομα που είτε τις αγνοούν είτε ψάχνουν την φιλά τι να πω ότι α είναι διαβάστε κριτικές θα γλυτώσετε χρήμα χρόνο και ξενερα
03 Ιανουαρίου, 2019
Η Βίκυ, όπως και οι περισσότερες από τις εμφανίσιμες ιερόδουλες, δεν προσφέρουν υπηρεσίες γκόμενας που σε γουστάρει (GFE) στα 20 ευρώ, εκτός κι αν ταιριάζει ιδιαίτερα η χημεία σας (αν δηλαδή σε γουστάρει και αυτή).

Πολύ χρήσιμη η κριτική σου για όσους έχουν GFE ή PSE απαιτήσεις από τις ωραίες ιερόδουλες. Σύμφωνα και με τη δική μου εμπειρία με τη Βίκυ, αυτοί καλύτερα να ψάξουν αλλού!
C
Cavalaris
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2