Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Άννα είναι μία ξανθούλα Ρωσίδα με κοντό μαλλί, όμορφο πρόσωπο και μέτριο προς το καλό σώμα.Φόραγε ένα ροζ- Μπορντώ κορμάκι με ανάλογο κυλοτάκι. Η δε εμφάνιση της ήταν ενδιαφέρουσα και σαγηνευτική.

Ήρθε στο δωμάτιο και ήταν αρκετά θερμή. Φιλάκια στο στόμα αλλά χωρίς γλώσσα αν και μερικές φορές συναντήθηκαν οι γλώσσες μας.Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα βαθείας και υγρής πίπας.Συνέχισε με μερικά προκαταρκτικά ακόμη και μου χάιδευε το κορμί. Την έβαλα σε μία στάση μπροστά με τα φιλιά στο στόμα να δίνουν και να παίρνουν. Το πάθος της κατά τη διάρκεια ήταν μεγάλο και αρκετά εκδηλωτικό. Την πηδούσα και τρυφερά αλλά και αισθησιακά για αρκετή ώρα.Οταν κόντευα να τελειώσω τον έβγαλα και έχυσα επάνω μου ενώ αυτή με φιλούσε στο στόμα. Με αποχαιρέτησε με άλλο ένα φιλί και αποχώρησε από το δωμάτιο.

Ήταν καλή αυτή η συνεύρεση στο δεκάρικο , με κάβλωσε και έχυσα σχετικά γρήγορα. Η διάρκεια στο δωμάτιο ήταν γύρω στα 12 λεπτά. Είναι πρωινά τώρα εκεί. Θα ξαναπάω με τη πρώτη ευκαιρία. Ειδικά για το όμορφο και γλυκό της πρόσωπο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Νταης, quaresma17.6, Επιρρεπής και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού