Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 58 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.. Επίσκεψη σημερα στα στενά  τον Χανίων πολύ λιγοστος κόσμος και μετα από μια βολτα στα σπίτια επέλεξα την Ατζελα στο 14., μπενοντας μεσα η τσατσα μου ανακοίνωσε το πρόγραμμα  και εμφανίστηκε η κοπέλα Ψηλή ξανθιά με τεράστιες βυζαρες  και πολυ λίγα περιτα κιλά, πέρασα στο δωμάτιο και μετα απο 5 λεπτά μπήκε μεσα δεν έβγαλε κουβέντα έβγαλε το σουτιέν της μου έχωσε τα βυζιά της στο στομα μου για να τα γλύψω ηταν λιγο απότομη.μετα μου έκανε παιχνίδια με τα βιζια της στο όργανο μου μέχρι που καυλοσα μου πέρνα τπ προφυλακτικό και αρχίζει μια ωραία πιπα βαθιά με απο λιγο μου μιλα πρώτη φορά και με ρωτάει πως θελω την ανεβάζω απο πανω για να εχω θεα της βυζαρες της φορούσε και της μπότες ψηλές και με καβάλα σε καλο ρυθμό  μετα απο λιγο μου ξανα μιλα 2 φωρα να αλαξουμε και την στινω στα τέσσερα. Οπου της έριξα καλο μπιστολιασμα και σφίξιμο στην κολάρα της που μετα απο λιγο ήρθε το τέλος. Βγήκε προσεχτηκα με χερετισε και έφυγε.. Λιγο πιο ομιλειτικη να ηταν θα ηταν πολύ καλητερα.. Αφτα απο μένα .. Καλές γιορτές και καλα να περνάτε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Υπηρεσίες
arxontas22
Μέλος
3
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, EH2018

Σχόλια