Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βρέθηκα Αθήνα για δουλειές, οπότε σκεφτηκα, γιατί όχι και μία βόλτα από τη γειτονιά των στεναγμών. Μετα από μία μίνι περιπλάνηση, η μοίρα με έριξε στο σπίτι της Αλιόνας. (Πιθανότατα σε δίπλα δωμάτιο με τον φίλο απο κάτω). Μόλις είδα Αλιόνα, αρχισα να ψάχνω πορτοφόλι. Ροζ δυχτιωτό μπλουζάκι, με τις ρώγες να πετάνε απο τις τρύπες. Ξανθιά, με σλάβικα χαρακτηριστικά, κάπου μεταξύ 45-50, τεράστιες ματάρες, βυζάρες σιλικονάτες, τις μεγαλύτερες που έχω δει, νορμάλ νταρντανοσώμα, γενικά για τους νταρντανομιλφάκιδες, ένας άγγελος! Το δωμάτιο κλασικό μπουρδέλου, αρκετά καθαρό με κάτι μπλε σεντόνια και νιπτήρα. Περίμενα αρκετή ώρα, γιατί η Αλιόνα δεν ξεπετάει, αλλά τιμάει τον πελάτη. Ωστόσο, είχα την ευκαιρία να περιπλανηθώ στο σαιτ, και να τσεκαρω τι λεει το μωρο. Καβλωσα με αυτά που γραφονται εδώ μέσα, καύλωσα και με την τσόντα και τσουπ, σκάει η τύπισσα, φρεσκοπλυμένη και μοσχομυριστή. Αφου γδύθηκε, ακούμπησε τις βυζάρες της πάνω στον πούτσο μου και αρχισε να τις κουνάει. Εκεί μου έπιασε μια κουβέντα... αλλο πράγμα, βγάζοντας το σωψυχά της. (ακριβώς οτι αναφέρει ο φίλος στο προηγούμενο σχόλιο). Προσπαθούσα να συγκεντρωθώ σε αυτά που μου έλεγε, αλλα με είχαν κυριεύσει οι καύλες. Οπως μιλουσε τον γράπωνε που και που στο στόμα. Κάποια στιγμή σταματάει και μου αρχίζει ενα ακάποτο τσιμπούκι (τη φοβάμαι λίγο τη δουλειά με τα ακα στη φυλή, αλλα δεν μπορούσα να αντισταθώ)που όμοιό του δεν έχει ξαναυπάρξει. Να ρουφάει όλο το παπάρι μέσα, να το βουτάει από το πλάι και να σέρνει τα χείλη της πάνω, να το αφήνει και τα ρουφάει και τα δύο αρχίδια μαζί, να σταματάει το αρχιδογλύψιμο, να φτύνει το κεφάλι και να το ρουφάει πάλι, κάνωντας ένα κόλπο, που πρώτη φορά συνάντησα και μάλλον ειναι από τα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία. Αφού το είχε μέσα έκανε κάπως σαν να το καταπίνει, πράγμα που με κάβλωνε όσο δεν παει. Κάπου έκει χτύπησε την πόρτα η πουστροτσατσα. Μου λέει η Αλιόνα, που μάλλον δεν τη συμπαθεί "γαμησέ την... θα κάτσω όσο θέλω", χτυπώντας το ερεθισμένο πεος μου στα μάγουλα της. Σηκώνεται και μου δίνει τις βυζάρες της στο στόμα, όπου τις γλυφω δίχως αύριο και αυτή το απολαμβάνει. Πάει να ανοιξει προφυλακτικό και εκεί της λεώ κάτι που δεν περίμενα ποτέ. "Δεν θέλω σεξ, θέλω μόνο την πίπα σου". "Μα θέλω να με γαμήσεις" μου λέει. "Δεν θα προλάβω ουτε να μπω, θα χύσω απέξω" απαντάω. Τον ξαναγραπωνεικαι στα δύο λεπτά της τα ρίχνω όλα στο στόμα.
Συνοψίζοντας... Μακάρι να ήταν όλες η ιερόδουλες σαν αυτή. Η πίπα της είναι σεμιναριακού επιπέδου. Ελπίζω να καταφέρω να την επισκεφτώ άμεσα. Λίγο αν μπορούσε να κόψει την πολλή την πάρλα, θα ήταν το νούμερο ένα, εβερ. Αυτά από μενα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2018
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
126
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostis76, trooper, GiannisKolobaras και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2019
τις υδιες μαλακιες κανουν ολοι μουτρο κυτα μην αρπαξες κανα παρασιμο και ασε τ κρυτικες ..την εχει πιποσει ολοι η αθηνα μουτρο και η μιση επαρχεια κατα πασα .......
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1