Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 175 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πιθανόν από τις λίγες φορές που ξυπνάω με τέτοιες κάβλες αλλά μου ήταν αδύνατο να συγκρατήσω το μυαλό αλλά και το πουλί μου που με τραβούσε εμμονικά το εξωτικό Μεταξουργείο. Με σβέλτες κινήσεις καβαλάω την πάπια και καρφί για Κολωνού. Μετά από μια σύντομη τσάρκα στους γύρω οικίσκους μπαίνω στο γνώριμο νούμερο 47. Στο κάτω στανταράκι μια χοντρή για τους χασάπηδες και στο πάνω 2 κοπέλες. Η μία αδιάφορη εντελώς και η άλλη ήταν η Τζούλια!!! Βλέποντας το κοντό βυζώτο πορνομπίφτεκο με συμπαθητικό σωματάκι, το χέρι πήγε μόνο του στην τσέπη και αμέσως σκέφτηκα Θεέ μου ας μην το κλάψω το δεκαρικάκι...

Στο δωμάτιο είχα μικρή αναμονή λόγω του ότι ήταν και νωρίς το πρωί και η μουνίτσα ήρθε ευδιάθετη. Μετά από λίγες αμοιβαίες φιλοφρονήσεις είχε μπουκώσει τη μαλαπέρδα και εκτελούσε μια αρκετά καλή πιπούλα. Δεν ήταν δύσκολο να με κάνει Τούρκο αφού ήμουν σχεδόν από πριν έτοιμος. Λίγο η βυζομαλακία πριν την πίπα, λίγο τα γλυψιματα στις ρώγες, λίγο και το έντονο τσιμπουκάκι και το πλήρωμα του χρόνου είχε φτάσει για να της τον δώσω στην τρυπούλα της. Ανεβαίνει πάνω μου και όμορφα και αργά τον βυθίζει στο μουνάκι της. Είχε ωραία αίσθηση. Άρχισε να τον παίρνει βαθειά και σύντομα άρχισε να κουνιέται πάνω του ενώ τα χέρια μου είχαν βουτίξει τα κωλομέρια της και χαίδευαν την σουφρίτσα της. Μετά από λίγο γύρισμα ιεραποστολικό και με τα πόδια στους ώμους της πατάω ένα δυνατό μανίκι ακούγοντάς την να βογγάει. Δεν άργησα και πολύ. Κατέθεσα πάνω στην κοιλιά της γιατί στις τελευταίες πουτσιές η καπότα παρέδωσε πνεύμα. Πλύσιμο στον άθλιο νυπτήρα, ντύσιμο και αποχώρηση με τις σχετικές ευχαριστίες για τις όμορφες στιγμές.

Overall ήταν ένα ωραίο ξεφόρτωμα. Ίσως να ξαναπάω. Γενικά θέλω να ερευνήσω λίγο και πρωινές βάρδιες για vfm φάσεις... Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2018
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
pantero
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
186
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 P_G88, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19, cocos30 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού