Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βγηκα τσαρκα μετα απο καιρο. Δεν ειχα πολυ χρονο (εβρεχε και εχασα πολυ χρονο στη κινηση) και περιοριστικα στη Βεργας.
Στο 3 δεξια με τραβηξε ενα πιπινακι, η Ολγα, Ρωσιδα, 21 ετων κατα δηλωση της και ομιλουσα την αγγλικη. Εκανα μια βολτα στα αλλα σπιτια της περιοχης και κατεληξα παλι στη Ολγα.
Ειναι ξανθη, σωμα μοντελου (οταν φοραει το σουτιεν), μεση δαχτυλιδι, πολυ ωραιο κωλαρακι, υπεροχες γαμπες και μπουτια. Επιδερμιδα απαλη και ευωδιαστη.
Το προσωπο ομορφο. Ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα εκτος κουλουριου.
Ηλθε στο δωματιο ενω εκανα ακομα ντουζ. Περιμενε να τελειωσω λικνιζομενη καυλωτικα στο ρυθμο της μουσικης που παντα παιζουν στα ρδελα.
Βγηκα απο το ντουζ και με βοηθησε να σκουπισω τη πλατη μου. Αυτο απο μονο του με καυλωσε.
Οταν γδυθηκε λικνιζομενη παντα στο ρυθμο της μουσικης , απογοητευτηκα. Τα βυζακια της ειναι 2αρια αλλα πολυ χαλαρα.
Τελος παντων ειναι το μοναδικο ψεγαδι στο κατα τα αλλα τελειο κορμι της, Εγραψα οτι κλεβει γιατι οπως διαπιστωσα παραγεμιζει με χαρτοπετσετες τα βυζια για να μη φαινεται οτι ειναι χαλαρα στο σαλοναρισμα.
Καθησε στα γονατα στο κρεββατι γυμνη λικνιζομενη συνεχως στο ρυθμο της μουσικης. Την αγκαλισα και αρχισα να την φιλαω στον λαιμο, στους ωμους, στα βυζια (μπορει να ειναι χαλαρα αλλα εχουν ωραια ρωγα), στη κοιλια, τα μπουτια και τις γαμπες. Την εκανα στη κυριολεξια γλυφιτζουρι. Την ξαπλωσα και της ανοιξα τα μπουτια. Φιλησα απο μεσα τα μπουτια της και σιγα σιγα ανεβαινα προς το μουνι της. Αρχισα να περιποιουμαι την κλειτοριδα της. Βοογγαγε και να μαλαζε τα βυζια της καυλωτικα. Σταματησα οταν πιαστηκε το σβερκο μου.
Της ειπα να παρει πιπα. Η πιπα της στην αρχη ειχε χερι, αλλα οταν της το τραβηξα αρχισε τα βαθια τσιμπουκια. Η πιπα της ειναι δυναμικη, κλασσικη και στον μεσο ορο. Χωρις να ειναι απογοητευτικη, δεν εχει κατι το ιδιαιτερο.
Την εβαλα στο 69 οπου ξανααπολαυσα το μουνακι της και τα κωλομερια της. Ολο το κατω συστημα της ειναι τρυφερο και μυρωδατο. Σε ολη τη διαδικασια δεν εδειξε σημαδια βιασυνης,
Της ζητησα να περασουμε στο κυριως πιατο. Εβαλε καποτα και με καβαλλησε. Το cow girls της ειναι σφικτο. Δεν χτυπιεται πανω κατω αλλα σφιγγεται και σπρωχνει με την λεκανη της περνοντας τον φουτσο ολο μεσα. Καλα ηταν, αλλα την τραβηξα πανω μου και την σφυροκοπησα φιλωντας τις ρωγες της.
Την γυρισα στο ιεραποτσολικα που την σφυροκοπησα δεοντως με αυτη να κραταει τα ποδια της κολλημενα πανω της.
Δεχτηκε το σφυροκοπημα με κλειστα τα ματια και με ελαφρια βογγητα.
Πριν χυσω την γυρισα πισωκολλητα. Στηθηκε πολυ καλα και στο τελος αρχισε να κουναει τα μπουτια και τον κωλο της πανω μου βογγοντας δυνατα. Ο συντονισμος ηταν τελειος, εκανα ενα πολυ ωραιο χυσιμο. Σφυροκοπησα λιγο ακομα μεχρι να στραγγιξω και το γαμισι ελαβε τελος.
Η Ολγα ειναι ενα πιπινι, σχετικα απειρο, δεν περνει πρωτοβουλιες αλλα ειναι υπακουη και δεχτικη. Της αρεσει να τον περνει βαθια στο μουνι της.
Στα μειον της τα χαλαρα βυζια. Αν δεν εχετε προβλημα με αυτο την συστηνω για τουλαχιστον μια φορα
Η τσα2 δεν ενοχλησε καθολου.
Πανω ηταν η Βικυ, θεικα πανεμορφη οπως παντα αλλα εχει γινει ξεπετα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2018
Όνομα κοπέλας
Όλγα
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.441
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dmtrsxxx, Επιρρεπής, mitsmitsa και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού