Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Τη Λίλια την γνωρίζω περίπου ενάμιση έτος ίσως και λιγότερο. Την έχω πάρει κάμποσες φορές. Στάνταρ μου.

Θα προσπαθήσω να την περιγράψω όσο πιο πιστά μπορώ.

Τσέχα, ξανθιά, μέτριο ανάστημα, γύρω στα 35-38 (αρκετά μεγαλύτερη μου), σώμα χυμώδες, μπαμπάτσικο φυσικό με τα μπρατσάκια της, καμπύλες στα μπουτάκια και στους γλουτούς, στήθος κανονικό μέγεθος με μέτρια σκληρότητας (χωρίς σιλικόνες και διάφορα πλαστικά) με μικρές ρόγες. Εχει τα ψωμάκια της και λίγο κοιλίτσα σαν χορεύτρια belly dance. Θα έλεγα οτι έχει πολλές ομοιότητες με την χορεύτρια Darina Konstantinova (βλεπε youtube). Δεν εχει κυτταρίτιδες και τέτοια. Γουστάρω πάρα πολύ αυτή την φυσικότητα αυτών των γυναικών, με τρελαίνει. Μην περιμένετε plastics και λατινοφερμένους κώλους. Χυμούς και φυσικότητα. Δεν ξέρω αλλιώς να το περιγράψω.

Είναι φτασμένη, ξέρει τον εαυτό της, ξέρει πράγματα που άλλες όχι, εμένα μου βγάζει κάτι ξεχωριστό.

Ξέρει ελληνικά και έχει αυτοπεποίθηση όταν τα μιλάει. Σπάει τον πάγο άνετα. Μιλάει με γλυκύτητα και τσαχπινιά. Ναζιάρικα. Τραβάει και κάποιες λέξεις και δίνει μια ζεστή και χαλαρή αίσθηση σαν να σου γαργαλάει τα αφτιά. Εμένα με κάνει και χαμογελάω ο τρόπος της. Εχει χιούμορ, είναι ευγενική με ζεστό χαμόγελο και αληθινό γελάκι που το αφήνει να ξεχυθεί όταν σου μιλάει. Αν έχει όρεξη θα σου ανοιχτεί και θα σου πει πράγματα για εκείνη.

Η θεία Λίλια και αυτό που μου βγάζει στο δωμάτιο, είναι ο τύπος γυναίκας που θα ήθελα να είχα σαν ας πούμε θεία μου απο την μεριά δευτέρων-εξαδέρφων. Η γυναίκα δηλαδή η μουνάρα που είναι μεγαλύτερη απο εσένα, την χαζεύεις σε κάποιο γάμο καλεσμένη και έχεις πάθει ταράκουλο με το μπρίο, τους τρόπους της και τις καμπύλες της. Η θεία που σου έχει κυριεύσει το μυαλό σου με το μπρίο της, που θες να την καυλαντιζεις και σου έχει κάνει τα αρχίδια 2κιλά το καθένα. Αυτό μου βγάζει. Η θεία που θές να της βάζει αντιηλιακό στη θάλασσα και προσπαθείς να κρύψεις τις καύλες σου.

Αρχίζει με αγκαλιές και φιλάκια στο σώμα ενώ σου μιλάει ναζιάρικα. Σε ξαπλώνει και ξανασαρώνει το σώμα με φιλάκια. Σε εμένα εστιαζει στις ρόγες. Μετά γλύφει μπαλάκια με πολλά περάσματα οχι όμως μούλισμα. Αν είσαι καθαρός και ξυρισμένος θα ασχοληθεί αρκετά αν δει οτι το γουστάρεις. Η πίπα της είναι απο τις καλύτερες της περιοχής πιστεύω και πάντα με σκουφί. Εχει τεχνική, ξέρει ρουφάει καλά, διάρκεια και καθόλη την διάρκεια της πίπας φροντίζει να την αισθάνεσαι καλά και παίζει πολύ καλά με τους ήχους. Φτυσίματα, ρουφήγματα, ακούς πάρα πολλά “μμμμμμ”, “γλουπ γλούπ” και τέτοια χωρίς να το κάνει υπερβολικό. Ξαναπερνάει και τα αρχίδια επιπλέον. Στην πίπα ισως να σε αρχίσει απο μπροστά χωρίς να έχεις προσβαση στο σώμα της, μετά όμως το φέρνει δίπλα σου. Εχουνε πέσει δαγκωνιές, ρουφήγματα, χαστουκάκια στη κωλαρα της αβέρτα ετσι.

Την πρώτη φορά που είχα πάει με εκείνη δεν άντεξα με την πίπα της, την έκανε τόσο ρουφηχτά που μου έφυγαν τα σκάγια και δεν την έσπρωξα. Μετά απο αυτό όποτε ξαναπήγαινα έκανα κράτει γιατί ήθελα να σπρώξω γερά.

Οτιδήποτε της μιλήσεις την ώρα της πίπας η του σεξ, θα σου μιλήσει με νάζι του στύλ κάπως έτσι:
-Ωωωχου το το αγόρι μου, θέλει πιο αργά, θα στο κάνω πιο αργά μωρό μου… γλουπ γλουπ (κτλ κτλ). Έρωτας

Στο σέξ ξέρει να στήνεται καλά στα 4, αντέχει σκληρό σπρώξιμο και εκεί βγάζω το άχτι μου.
Οι κραυγούλες της είναι αληθοφανείς, χωρίς υπερβολές, χωρίς να προσπαθεί όπως μερικές άλλες.
Με χαλάνε λίγο οι φράσεις “σκίσε την μουνάρα μου” και τέτοια αλλά τα λέει με ναζιάρικο τρόπο και χαμηλό τονο.
Καθόλη την διάρκεια στα 4, χαιδεύει αρχίδια με το ένα χέρι της. Εμένα είναι η αγαπημένη μου στάση.
Το μουνί της για τον δικό μου πούτσο, είναι στενό και έχει πολύ καλή αίσθηση.
Οι περισσότεροι θα έχουν στο νου οτι λόγω είναι μπαμπάτσικη θα έχει ένα μουνί σαν πηγάδι και θα θέλουνε σωλήνα 30cm για να νιώσουν αλλα όχι δεν είναι έτσι. Ξέρω μερικές που και πιο νέες είναι και πιο αδύνατες και το μουνί τους δεν εχει καλή αίσθηση συν το τζελ, και είναι σαν να γαμάς στον αέρα. Με εκείνη δεν είναι έτσι.

Εχω ένα θέμα εγώ. Μερικές γαργαλιούνται με τον τρόπο που τις φιλαω σε κάποια σημεία. Εκείνη δεν γαργαλιέται γενικώς και αυτό είναι θετικό για εμένα όταν φιλάω. Μόνο σε ένα σημείο γαργαλιέται. Γλωσσόφιλα δεν δέχεται και τα αποφεύγει, αν σε μάθει όμως πιθανών να τα δεχτεί.
Φοράει συνήθως ενα διακριτικό αρωματάκι και σου αφήνει μια αμυδρή μυρωδιά επάνω σου.

Κατα την αποχώρηση θα σου μιλήσει χωρίς να φλυαρεί και σου αφήνει μια οικεία αίσθηση.

Εν κατακλείδι.

Απο θέμα υπηρεσίας πράγματι υπάρχουν κοπέλες που δίνουν περισσότερα. Εγω ήθελα κάτι συγκεκριμένο απο εκείνη και πήγαινα και τα έχω γράψει παραπάνω. Γενικώς, καλή χημεία, μπρίο, σκληρό γαμήση, καλή πίπα, σόσιαλ νορμαλ και ζεστό.

Απο τη μεριά μου εμαθα απο εκείνη αρκετά, έκανα το κέφι μου, γλέντησα και αποφάσισα οτι πρέπει να κάνω χώρο στον εαυτό μου για καινούρια εμπειρία. Δεν γνωρίζω αν θα δώσω χώρο για άλλη “θεία” πάντως εκείνο που ξέρω είναι οτι με όποιον άνθρωπο αλληλεπιδράς, έχει αξία μεγάλη να μαθαίνεις για εσένα και να μπορείς να λύσεις τον εαυτό σου και κατα συνέπεια και τον απέναντί σου πόσο μάλλον μια κοπέλα που περνάς λίγο χρόνο μαζί της.

Αυτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2018
Όνομα κοπέλας
Λίλια
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
1.896
Πόντοι:
206
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, oti na nai, mounakias* και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2018
Λίλιαν είναι το σωστό όνομα.
Λίλια & Λίλιαν είναι μία κοπέλα. Η ΜΟΥΝΑΡΑ Τσέχα ΛΙΛΙΑΝ!
Οι admin πρέπει να τα ενοποιήσουν.
Καπέλο
22 Νοεμβρίου, 2018
Δεν φανταζεσαι φιλαρακι τι μουναρος ηταν η Λιλιαν 15-17 χρονια πριν που ημουν πελατακι της,οταν ηταν στο μπουρδελακι γωνια Λιοσιων και Ξανθιπης....ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
22 Νοεμβρίου, 2018
«έχει αξία μεγάλη να μαθαίνεις για εσένα και να μπορείς να λύσεις τον εαυτό σου και κατα συνέπεια και τον απέναντί σου πόσο μάλλον μια κοπέλα που περνάς λίγο χρόνο μαζί της»

Εννοείς ότι για να σου φερθεί καλά η κοπέλα θα πρέπει να φερθείς καλά κι εσύ; Ή εννοείς κάτι άλλο;
23 Νοεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχει αξια να μπορεις να μαθαινεις τον εαυτο σου και να μπορεις να συντονιστεις με την κοπελα. Τοτε περνας απιστευτα.
23 Νοεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το καταλαβαινω, δεν υπαρχει αμφιβολια σε αυτο που λες. Ακομα μουναρα ειναι, ψημένο κοριτσι.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5