Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 53 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τρίτη και 13, η ημέρα που επέστρεψε η Αγάπη, την οποία δεν είχα επισκεφτεί την προηγούμενη φορά. Φυσικά κανένας δεν είχε γράψει κριτική (μην μας φάνε την γκομενα).
Ανέβηκα τα σκαλιά και η πρόστυχη τσατσά (άνετα ΕΜΠ1) παρουσίασε την κοπέλα. Ξανθιά με μαλλί πιασμένο κότσο, με ένα στράπλες φόρεμα από όπου φαινοντουσαν οι βυζαρες και η κωλαρα. Έδωσα το παράβολο και πέρασα στο δωμάτιο.
Λίγα λεπτά μετά ήρθε η κοπέλα που δεν μιλάει ελληνικά, αλλά τα αγγλικά της είναι πολυ καλά. Αντικειμενικά όμορφο πρόσωπο με πρόστυχο βλέμμα. Έβγαλε τα εσώρουχα και ήρθε από πάνω μου. Τα μεγάλα βυζια της έχουν χάσει το ύψος τους και είναι σαν νεροσακουλες. Ο κωλος είναι επίσης χαλαρός. Με πλάκωσε αμέσως σε βαθιά γλωσσοφιλα, και άρχισε να τρίβει το όργανο πάνω στο μουνι της. Κατέβηκε για ισπανική, και συνέχισε να με κοιτάζει στα μάτια προσπαθώντας να μαντέψει το μου αρέσει. Την ξάπλωσα ανάσκελα και ετοιμάστηκε να περάσει προφυλακτικο. Πριν το κάνει άνοιξε τα πόδια της και την περιποιηθηκα δεόντως. Έδειξε να το απολαμβάνει και δεν με σταμάτησε καθόλου. Η καυλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο και έτσι πέρασα προφυλακτικο και την γαμησα δυνατά ιεραποστολικα και στα 4 όπου ήρθε το τέλος. Πίπα δεν μου πήρε όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί φοβήθηκα ότι θα με τελείωνε έτσι.
Όπως είπε και κάποιος στο forum η συμπεριφορά της μου θύμισε την αξέχαστη Αλίκη ΈρωταςΈρωτας. Γαμηθηκε με πάθος, και έδειξε ότι της αρέσει. Σίγουρα θα την ξαναδώ, και σας προτείνω να της επισκεφτείτε.
Αν το σώμα ήταν πιο γυμνασμένο θα ήταν ένα ωραίο πακέτο, χωρίς να σημαίνει ότι είναι χάλια
Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.736
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, manolis69

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού