Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σπεριζω τους συντροφους. Η μπελλα εστι ρουμανα 23 ετων,1.70,μελαχρινη,με πλουσιες
καμπυλες(ΚΩΛΑΡΑ Κ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣΤΑΡΙΑ),γλυκο προσωπο κ τσαχπινια,κ συννενοηση στα αγγλικα. Την πρωτη φορα που την γαμησα πριν 4 μερες με εξεπληξε θετικα!! Ωπα λεω βρηκα νεο στανταρακι για την ψωλη μου!!Εδω ειμαστε!! Κ αυτο διοτι μπηκε προσχαρη στο δωματιο,κ σχεδον αμεσως αρχισε ενα πολυ καλο τσιμπουκωμα :βαθυ ,υγρο κ με τελεια αισθηση κ χωρις δοντι! Επειδη ηταν ομως μονοτονο,πηρα πρωτοβουλια κ αφενος τις αλλαζα στασεις κ αφετερου την αρχιζω στα μερακλιδικα που κατεχω!!Δηλαδη πουτσοσκαμπιλα,πατηματα κεφαλιου για μπουκωματα,κ "ανοιγματα φελλου" οπως τα λεω:δηλαδη βγασιμο της ψωλης οταν βεντουζαρει τις χειλαρες της με απωτερο σκοπο τον πανεμορφο ηχο ΠΟΠ-ΠΟΠ που ακουγεται...χαχα! Περασμα γαμησιου σε 3 στασεις με καλα στησιματα κ συμμετοχη κ χυσιμο στο στομα της με καποτα. Την δευτερη φορα,χτες που την γαμησα,...καμια σχεση!! Αυτα που σας ειπα κοψτε τα μισα!! Πιπα μισης διαρκειας,κρατουσε κ την καποτα που ανοιξε στο χερι της,για να μου την βαλει μετα απο μισο λεπτο ακαποτου, εναλλαγη 2 στασεων μονο,χωρις συμμετοχη,με μια θαλεγα δυσαρεσκεια κ χωρις ορεξη απο αυτην,κ εντελει χυσιμο μια απο τα ιδια στο στομα. Η τσατσα δε ενοχλησε (10-12') κ το δωματιο καθαρο.
ΕΝΤΕΛΕΙ:Επειδη σεβομαι τον πουτσο μου,το πορτοφολι μου,κ τα αδερφα μελη του bou ,ειπα τα καλυτερα λογια για την μπελλα στη τσατσα την ΠΡΩΤΗ φορα,κ τα παραπονα μου (βιασυνη,ανορεχτη,ψιλοξεπετα) την ΔΕΥΤΕΡΗ φορα. Επισης ανεβασα κριτικη προς ενημερωση. Προσοχη:ΔΕΝ την κατατασσω στις φολες αλλα με μια τοσο μεγαλη πτωση αποδοσης εγω δεν προκειται να το ξαναρισκαρω. Τωρα αν αυτη οφειλεται στις διπλοβαρδιες,στα θεματα της, η στο αναδρομο ερμη της,ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!! Εγω για να βγαλω το 20€ μπορει να με ξεκολιαζει η εταιρια μου,το αφεντικο μου,το γαμωκρατος μου ,ολοι!!
Αυτα ειχα να σας πω,πορνοφιλοι..κ καλα ξεσκισματα..γεια σας..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2018
Όνομα κοπέλας
Μπέλλα
mounakias*
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.406
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Μινώταυρος 45, jimakos900, iron45 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2018
Σε κατανοώ απόλυτα για το πως βγαίνει το 20ευρω,εγώ να δεις κατω απο τη συνθήκες το βγάζω που φεύγω απο το σπιτι για βάρδια κ δεν ξέρω αν θα ξανα γυρίσω να βάλω το κλειδί στην πόρτα..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1