Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Στο μαγαζί αυτό δούλευαν δύο καινούριες κοπέλες η Ρίτα,νεαρή,με μαλλιά μαύρα μακριά σγουρά,μελαμψό δέρμα,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και η Σοφία μιλφ,με μαλλιά καστανόμαυρα στο ύψος των ώμων της,δέρμα μελαμψό,σώμα κανονικό,με κακή οδοντοστοιχία και πρόσωπο αδιάφορο.
Ανακοινώθηκε και για τις δύο κοπέλες ελεύθερο στοματικό και αποφάσισα να περάσω με την Σοφία για δύο λόγους.Πρώτον γιατί πίστεψα ότι μιας και εμφανισιακά υστερούσε θα ήταν πιο καλή σε υπηρεσίες και δεύτερον γιατί η Ρίτα εμφανίστηκε αρκετά ξινισμένη.Τελικά ο κανόνας ότι οι πιο χάλια σε εμφάνιση κοπέλες κάνουν καλύτερο κρεββάτι δεν επιβεβαιώνεται πάντα.Η μάρκα που πόνταρα πάντως ήταν κόκκινη και κάπως απάλυνε τον πόνο.
Η Σοφία μπήκε στο δωμάτιο, δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά ούτε και Ελληνικά.Περιορίστηκε να μου πει ψευδώς βέβαια ότι είναι απο Ρωσία.Η πραγματικότητα είναι μάλλον ότι είναι Ρουμάνα με τσιγγάνικα υβρίδια όπως και η ομόσταυλη της Ρίτα.
Ξάπλωσε στο πλάι και ξεκίνησε πίπα ελεύθερη αρχικώς με χέρι και κατόπιν αφού της το απέσυρα εγώ άνευ.Το τσιμπούκι της ήταν μέσης ηδονικότητας.Σε πρόταση μου για ορχεολειχία μου είπε NO PROGRAMMA.
Περάσαμε σε στάση 69 όπου όσο την έγλυφα αυτή τσιμπούκωνε εναλλασόμενα με handjob.
Πέρασε καπότα και καβάλησε την πούτσα όπου και άρχισα να την γαμάω.Την έφερα πιο κοντά μου όπου και έκανε κάποια σποραδικά γλυψίματα.
Στην στάση του πισωκολητού στήθηκε καλά τουρλώνοντας τα κωλομέρια της και μπορούσα να βλέπω την διείσδυση όσο την γαμούσα.Η αίσθηση στην στάση αυτή ήταν αρκετά καλή μιας και τα τοιχώματα του κόλπου της έσφιγγαν καλά την πούτσα.
Περάσαμε και στην κανονική στάση όπου και εκεί την γάμησα χωρίς πρόβλημα.
Στα αρνητικά θα καταλογίσω ότι όταν έβγαλα την καπότα για να την χύσω στο σώμα αυτή τραβήχθηκε λέγοντας μου NO PROGRAMMA.Η υπηρεσία πάντως σε ερώτηση μου σχετική πριν περάσω στο δωμάτιο μου απάντησε ότι κάνει.Αν μου είχε πει την αλήθεια η επιλογή μου θα ήταν διαφορετική και θα προτιμούσα την Ρίτα.
'Ετσι εφάρμοσα το PLAN Β που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.Ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να την χαμουρεύω ενώ αυτή μου χάιδευε τα αρχίδια και με έγλυφε σε λαιμό και αυτιά.Σε αυτό ήταν καλή και έσωσε την όλη κατάσταση.Κάπου στα 10 λεπτά της συνεύρεσης και ενώ έχυνα η υπηρεσία χτύπησε και την πόρτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2017
Όνομα κοπέλας
Σοφία
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, n.smirni76, amjik και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού