Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 16 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Απογευματινή επίσκεψη και μια και τα υπόλοιπα τα είχα δει/δοκιμάσει ο κλήρος έπεσε σην Κατερίνα. Η τσατσά την παρουσίασε σαν Ρωσσίδα με "πολύ καλή περιποίηση" και "θα περάσεις καλά"

Η κοπέλα βγήκε από το δωμάτιο μες στην τρελή χαρά, και η εικόνα με τράβηξε γιατί φαινόταν ορεξάτη και "τρελιάρα". Κόκκινα μαλλιά, ωραίο κορμί, ζουμερά βυζιά. Πλήρωσα το απλό παράβολο και πέρασα στο δωμάτιο.

Λίγα λεπτά μετά ήρθε η κοπέλα και βγάζοντας τα εσώρουχα της άνοιξε και το προφυλακτικό. Της είπα ότι δεν βάζουμε προφυλακτικό σε πεσμένο όργανο, και έτσι αποφάσισε να φέρει τα 3άρια βυζιά της στο πρόσωπο μου. Ρώγα κάγκελο, και δεν δυσανασχέτησε στα παιχνίδια, αν και δεν συμμετείχε και καθόλου. Όταν το όργανο μισοσηκώθηκε, πέρασε προφυλακτικό και άρχισε μια πίπα με πολύ χέρι (σχεδόν μαλακία μου έπαιζε) και εστίασε στο κεφάλι. Όταν η στύση έγινε πλήρης, μου είπε να έρθω από πάνω της. Της τον έβαλα αλλά η αίσθηση ήταν τόσο χαλαρή που προέβλεπα ότι θα έρθει η πτώση. Κάθε που πλησίαζα στο πρόσωπο ή το λαιμό της, τραβιώταν λες και είχα φάει ένα κουβά τζατζίκι. Για να μην βλέπω την ξυνόφατσα της, της είπα να γυρίσει στα 4 όπου και είδα το τατουάζ σκορπίο που έχει στη μέση, και έχει ποιότητα τατουάζ φυλακισμένου στο Βιετνάμ το 1960.

Η αίσθηση ήταν και πάλι σαν να το έχω βάλει σε πηγάδι, η κοπέλα ακίνητη και αδιάφορη, με καμία συμμετοχή. Για να μην φύγω άχυστος, της είπα να τελειώσουμε με τσιμπούκι, αλλά ακόμα και με καπότα δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα. Έτσι, συνέχισα το πιστόνιασμα ελπίζοντας να τριφτεί λιγάκι στα τυχώματα και να τελειώσω.

Μόλις ολοκλήρωσα, σηκώθηκε, έβαλε τα εσώρουχα της και το χαμογελαστό προσωπείο, και πήδηξε έξω από το δωμάτιο που περίμεναν και άλλοι συναγωνιστές.

Σε γενικές γραμμές θα το χαρακτήριζα σαν ένα χαμένο 30άρι, και δεν πρόκειται να ξαναδοκιμάσω με αυτή. Συστήνω το ίδιο σε εσάς, για να μην μας πιάνουν μαλάκες με την καλή διάθεση έξω, και την ξυνίλα μέσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.734
Πόντοι:
2.911
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, rimondi, Lorry

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού