Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σε συνέχεια των καλών κριτικών, έκανα μια επίσκεψη. Ήθελα να δω απο κοντά τις Βικη και Λάνα. Η Βικη δεν ηταν εκει.
Πηγα 2 φορές, την πρώτη φορά στις 11 το πρωι οπου περιμεναν 3 ατομα - οποτε και εφυγα και ξαναπέρασα την ιδια μερα στις 13.30. Η Λανα ηταν σε δωμάτιο και ημουν ο πρωτος σε αναμονή.
Η Λάνα έχει ένα εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο, εντελώς άβαφη και με τα γυαλιά της. Πρόσωπο με γωνίες, υπέροχα μάτια και γενικότερα αισθησιακό look.
Τα πόδια της επίσης είναι εκπληκτικά, καλλίγραμμα και πολυ σφικτά/ Αυτα ειναι τα ατου της. Στο στήθος χάνει πολύ, ειναι ντεκαβλε εντελώς....
Η Λάνα έδειχνε και λογικά ήταν και κουρασμένη. Όμως η συνευρεση έγινε σε πολυ αισθησιακό κλίμα με όλων των ειδών τα φιλια, χαδια και ομιλιες πολυ ψιθυριστα. Αργο και αισθησιακό στοματικό. Στην συνέχεια με ρώτησε "σεξ"? και ξεκίνησε ένα αργό cow girl το οποίο στην συνέχεια το πήγε πιο έντονα για να με τελειωσει (πραγμα που θα μπορουσε να ειχε γινει πριν στην πιπα αν δεν κρατιομουν), με δυνατές κινήσεις της λεκάνης της και βαθυ καθισμα. Ειχε αρκετό τζελ ομως και δεν με βοήθησε η σταση αυτη. Τα πόδια αυτου του ρ΄ψσικου αλόγου ειναι εκπληκτικα πραγμα που διαπίστωσα τόσο στην ιεραποστολική όσο και στο πλαι, αλλά και στα 4, στασεις τις οποίες με απόλαυση πραγματοποίησα.
Στα 15 λεπτα η κυρία της υποδοχής της φωναξε αλλα η όμορφη Λάνα δεν εδωσε και πολυ σημασία, και αφου εβγαλα το προφυλακτικό με τελείωσε σε κατι μεταύ blow και hand job....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λάνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
470
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ron4play, sexforlife78, professorx και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού