Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 22 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Βραδυνή επίσκεψη στην περιοχή και όρεξη για νέα κοπέλα. Την προηγούμενη φορά δεν την είχα δει, αλλά τώρα ήταν ελεύθερη. Η ευγενική τσατσά (άνετα την τον έδινα αν και gilf) παρουσίασε την κοπέλα. Δεν ξέρω αν την λένε πραγματικά Βαλεντίνα, ή τους έμεινε η ταμπέλα από την προηγούμενη. Μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί, ωραία πόδια και στήθος και συμπαθητική φατσούλα.

Μετά που επέλεξα να περάσω, η τσατσά μου ανακοίνωσε όλα τα προγράμματα που περιείχαν τα πάντα εκτός από κώλο. Πέρασα σε απλό πρόγραμμα για την πρώτη δοκιμή. Μετά από 3-4 λεπτά ήρθε η κοπέλα που βγάζοντας τα εσώρουχα της παρουσιάστηκαν 2 2άρια βυζιά καλοστεκούμενα και ορεξάτα, και ένα όμορφο κωλαράκι.

Ξεκίνησε με φιλιά στο στόμα που ποτέ δεν έγιναν γλωσσόφιλα, και όταν ένιωσε το όργανο να της τρίβει τα μπουτάκια, γύρισε να περάσει προφυλακτικό και να ξεκινήσει την πίπα. Την τράβηξα λίγο στο πλάι, και ήρθε σε 69 αν και δεν είχα πληρώσει τέτοιο πακέτο. Την σπατούλαρα κανονικά μια και το μουνάκι της ήταν πεντακάθαρο και μοσχομυριστό. Την σταμάτησα για να μην έχουμε πρόωρο τέλος, και την έστησα στα 4 για σφυροκόπημα. Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και χαστούκια στον κώλο, και για το τέλος την έβαλα από κάτω και σφυροκόπησα δυνατά. Τη ρώτησα αν μπορώ να βγάλω το προφυλακτικό να την χύσω στην κοιλιά αλλά με παρακάλεσε να μην το κάνω, οπότε τέλειωσα στο λάστιχο.

Σε γενικές γραμμές μια καλή κατάθεση, χωρίς όμως τίποτα εκρηκτικό. Θα την ξαναέβλεπα, αλλά δεν την πρόλαβα.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα2
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.736
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, Lorry, dimmits

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού