Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μεσάνυχτα Σαββάτου και διέσχιζα την φρίκη του Μεταξουργείου για να πάρω επιτέλους την Ζανα από το 53, αλλά για αυτήν πρέπει να έχεις κάνει τάμα και να έχεις κλείσει 1 βδομάδα πριν από ότι φαίνεται. Κεφάλι σε τοίχο!
Έτσι αφέθηκα στο πορνοένστικτο και πέτυχα το Χρίστινάκι από το Κολωνού 48.

Η Χριστίνα ήταν πολύ θερμή με πολύ καλή διάθεση και είχε ένα σαλονάρισμα που σε προδιαθέτει για καλή φάση.
Έχει κανονικό ύψος, με καρέ ξανθό μαλλάκι, ωραίο γλυκό πρόσωπο, φυσικές λαχταριστές στρογγυλές βυζάρες με λίγη μόνο κοιλίτσα αλλά δεν είναι με τίποτα gordo. Δεν το σκέφτηκα και πολύ, καθώς ήταν και άδειος ο οίκος οπότε πέρασα με την μία.

Η Χριστίνα μπήκε μετά από 3 λεπτά και παρότι αποφεύγω το σοσιαλ μου ανέβασε την διάθεση με την τσαχπινιά της και έτσι κάναμε και λίγο σοσιαλ Γλώσσα Αρχίσαμε με αγκαλίτσες και μπαλαμούτιασμα στο όρθιο, όπου είτε της έγλυφα τις βυζάρες τις είτε τον λαιμό της. Μόλις έγινα τούρμπο και τον έβγαλα μου είπε με τσαχπινιά ότι τον έχω σαν κόμπρα και πως δεν της άρεσε τοσο μεγάλο, αλλά ήξερα ότι το χάρηκε Ματάκι Κάθισε στο κρεβάτι μου εφάρμοσε την φραουλένια καπότα και με πίπωσε για κανά 2 λεπτο. Η πίπα της ήταν καλή γιατί δεν χρησιμοποιεί και πολύ χέρι, αλλά δεν μπορεί να κάνει deepthroat.
Περάσαμε στο πισωκολλητό όπου όχι μόνο άντεχε δυνατό σφυροκόπημα αλλά το γούσταρε κιόλας και αντί να τραβιέται μου έδινε το πισωκολλητό στο πιάτο Κατσικογάμης Παρότι ήθελα να την γυρίσω ιεραποστολικά για να την χύσω πήρε από μόνη της πρωτοβουλία και ξάπλωσε για να συνεχίσουμε το πισωκολλητό έτσι, που είναι και η αγαπημένη μου στάση.
Της τον κάρφωνα καλά και είχαμε πιαστεί από τα χέρια ενώ ταυτόχρονα της έριχνα φιλάκια, φυσικά δεν άντεξα και πολύ σε αυτήν την στάση και μετά απο κανένα λεπτό στράγγιξα κανένα δίλιτρο στην φραουλένια καπότα Ναι!
Μου έδωσε φιλάκι με χαιρέτησε και έφυγε με την ίδια διάθεση που μπήκε.

Συμπερασματικά, η Χριστίνα είναι πολύ καλή VFM επιλογή για την περιοχή και σίγουρα συστήνεται. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαϊ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
51
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FAT BASTARD, sexaddict7, cocos30

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού