Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χθεσινή επίσκεψη στη γνωστή Μαρία από Βουλγαρία, και μάλιστα διπλή! Το μεσημέρι την πέτυχα στο μαγαζί που δουλεύει συνήθως (Φυλής 67), και μια και είχα καιρό να την επισκεφτώ πέρασα και ήταν τόσο καλά που γύρισα να μπω για δεύτερη φορά αλλά δεν πρόλαβα γιατί έκλεινε.

Το απόγευμα και επιστρέφοντας από δουλειά, ξαναπέρασα από Φυλής να δω τι παίζει στην απογευματινή βάρδια. Μπαίνοντας στο 71 μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε. Η γνωστή τσατσά Εύα μου παρουσιάζει την Μαρία και πριν προλάβει να πει το γνωστό κατεβατό της, δίνω το 20ευρω και περνάω στο δωμάτιο για ένα δεύτερο γύρο που ήταν το ίδιο καλός με το πρωινό.



Αν και πλέον έχουν γράψει πολλοί για την συγκεκριμένη κοπέλα αυτό που με εντυπωσίασε είναι πόσο καλή επαγγελματίας παραμένει παρόλο που έχει καιρό στη Φυλής δεν φαίνεται να έχει βαρεθεί-κουραστεί. Οσες φορές την έχω πάρει, είναι πάντα με το χαμόγελο και την καλή διάθεση, είναι δεκτική σε κάθε στάση, δεν μου έχει πει ποτέ να βιαστώ και έχει αυτό το στυλ νιρβάνας-ευχαρίστησης όταν την γαμάς που για μένα είναι σκέτη απόλαυση. Κρίμα που δεν δέχεται κάτι παραπάνω σε υπηρεσίες, στυλ ct, αν και της το έχω προτείνει κανα δυό φορές. Πολύ θα γούσταρα ένα δίωρο μαζί της παρά με ένα άγνωστο ct.



Τέλος να προσθέσω αν την επισκεφθείτε, οπωσδήποτε ζητήστε της να ανέβει από πάνω και αφήστε της την πρωτοβουλία, δείχνει πραγματικά να το ευχαριστιέται και σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε και εσείς!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
3.916
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού