Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Περι της 9 μμ, την 10η Αυγούστου 2018, επισκέφτηκα τα σπιτακια της Ιάσωνος και περιξ. Η ποιότητα των κοριτσιών ασθενεί! Τα ξανθα μου πιπινάκια ανύπαρκτα! Αφού ξεπερασα την απώλεια και δεν τα έψαχνα, είπα ναι στο Ιάσονος 31Β (υπόγειο). Ήταν μια μολδαβή πιτσιρικα ικανοποιητικού πορνοκάλους, μαυρα μαλια, γλυκο προσωπο, περιπου λευκό δερμα. Με κερδισε η έντονη ματιά της στο σαλοναρισμα, μάλλον διέκρινα έναν φοβο. Τεσπα. Με το που ήρθε στο δωματιο, έφυγε τρεχοντας, φωνάζοντας «πολύ μεγάλο»!

Ανεβηκα, ακριβώς δίπλα, στο Ιασωνος 33, όροφος, ήταν ένα κοντοπουτανο μπαμπάτσικο, περιπου 25αρα, περιπου δυομισαρια βυζιά, περιπου γλυκό προσωπο, κατάμαυρα μαλια ολόϊσα κορακάτα, δέρμα ημι-λευκο. Βγήκε και παρουσιάστηκε μόνη της. Δεν ήταν του γουστου μου, αλλά είπα ναι για ένα γρηγορο ξεφόρτωμα. Περασα.

Στο δωματιο δηλωσε ρουμανα (με τίποτα, για αλβανίδα την έκοψα, αλλά τεσπα), 2 χρονια στην Ελλάδα, και τα 2 στο μπουρδέλο. Όνομα Αλίνα. Δεν το πιάνω με την πρώτη και την προσφωνώ Ελίνα. Με διορθώνει, Αλίνα! Συνεννοείται καλά στα ελληνικά. Πιπα με καπ, τυπική, δευτερολέπτων! Ξαπλωνει για ιεραποστολικό, εκλιπαρώντας για σιγα σιγα και λιγο να μπει! Μπαίνω, σχετικά στενή, πονάει και την καρφωνω με δυνατες πουτσιές, αλλά όχι βαθιά. Βογγάει αληθινά από πόνο, σφίγγει τα χείλια και δεν διαμαρτύρεται, δε σπρώχνει, δεν κουνιέται. Τίμια εργάτρια! Συνεχίζω δυνατά για 10 λεπτο, έχει κοκινίσει και βουρκώσει. Χύνω!

Καλή!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Giorgaras Kalamatianos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
578
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 professorx, Ημεδαπος , quaresma17.6 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2018
Αφού δεν έχουμε κάποια νεκρή εξαιτίας σου καλά είναι Money MouthMoney MouthMoney Mouth
12 Αυγούστου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χο-χο! Χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2