Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά απο ποτάκι σε κοντινό στριπ και τα χαμουρέματα που πέσανε εκει μέσα ... είπα να περάσω μια βολτα απο την Φυλής να τσεκάρω τι παιζει γιατι ήμουν και αρκετά ορεξάτος (όχι για ποιηση) . Αρκετός κοσμος στα κεντρικά λοιπόν πράγμα που δεν μ αρεσε πολύ δεν ειδα και τιποτα να με τραβήξει,οποτε κατηφορισα προς Χωματιανού που ειχα διαβάσει οτι έχει μια καλή περίπτωση. Τη τελευταια φορά (Μαϊος) δεν ειχα φυγει με καλές εντυπώσεις απο το συγκεκριμενο αλλα απόψε πήρα τη Ρεβάνς που λέω και στον τιτλο με την Αλεξάνδρα και την πήρα και καλά! Ναι!

Η Αλεξάνδρα εμφανισιακα στο σώμα μου θυμισε μια παλιά πρώην μου με την οποια ειχαμε ριξει απιστευτα γαμησια οποτε και αυτο με προδιάθεσε θετικά να την δοκιμάσω. Η τσατσα επισης πολύ χαλαρή και ευγενική. Εμφανισιακά ειναι ξανθούλα με στητο 2αρι βυζι, τσουπωτό κωλαράκι και μπουτάκια (οχι η τσατσά η άλλη) Γλώσσα. Στο σαλονι δεν υπήρχε κανείς και την αποφαση την πήρα σχεδον άμεσα χωρις άλλες βόλτες, δίνοντας το 20αρικο στην τσατσα η οποια με οδηγησε στο δωμάτιο και άνοιξε και το air condition.

Αφου γδύθηκα και έβαλα τα ρούχα μου στον πορνο καλογερο η Αλέξάνδρα μετα απο λιγο μπηκε μαζι με ένα τζελ στο χέρι. Έκανα να της πώ αστο κουκλα μου δεν θα το χρειαστεις Γλώσσα αλλα περιμενα να δω τι θα κάνει .... η αληθεια ειναι οτι άρχισε να κάνει καλές κινησεις .... έπεσε πάνω μου με φιλιά στο μάγουλο και λιγο στο στομα (θα μπορουσαμε και γλωσοφιλα αλλα δεν το επιδιωξα) , έτριβε το κορμάκι της στο δικο μου και με ρωτουσε τι θέλω να κάνουμε... κάνε οτι γουστάρεις μωρό μου της λέω! Και ξεκινησε την πίπα (με προφυλακτικό) στην πιπα έβαζε λιγο χεράκι αλλα δεν με χάλασε. Το πιο ωραιο ήταν οτι μου φιλούσε και μου χαϊδευε τα αρχίδια! Δεν άργησα να γινω τούρμπο και σηκώθηκα την κολησα πάνω μου και άρχισα να την φιλάω στο λαιμο ενω της έβαλα το χέρι να μου παιζει το πουτσο!Άνοιξε την παλάμη σαν να περιμενε οτι θα χύσω αλλα εγω της ειπα να γυρισει ανάσκελα για να την πάρω.

Το μουνάκι της έχει πολυ ωραια αισθηση και ειναι στενο , δεν ειδα να ξαναπιάσει το τζέλ, επισης ανοιγει καλά τα ποδια της για να διευκολύνει την διείσδυση! Ενω ειναι ζεστή και αγαθιάρα στην συμπεριφορά της με την καλή έννοια ... ολο ρωτουσε τι να κάνει και αν το κάνει καλά! Κάποιος ειπε για χαζοχαρουμενο στυλάκι .... και ομως εγω αυτο το στυλ το προτιμω απο το να έχει η άλλη μεγάλη ιδέα για τον εαυτο της και να ζαλίζει κεφάλια (τα πάνω και τα κάτω). Φαινεται οτι η κοπέλα προσπαθει να περάσει ο πελάτης καλά! Και αυτο ειναι προς τιμή της.

Εν κατακλείδι πορνοσυνάδελφοι .... Μια στάση την πηρα την κουκλίτσα οπου επειδη ήμουν πολυ καυλωμένος και επειδη ηταν είχε ωραια αισθηση τελειωσα μετά απο 5-6 μπασίματα. Φυσικά μειναμε αγκαλιασμένοι μέχρι να τελειώσω και την τελευταια σταγόνα έρωτα που ειχα μέσα μου!

Α! Το καλυτερο ήταν στο τέλος που σαν να παραπονέθηκε κιολας γιατι τελειωσα γρήγορα .... χαχα απίστευτη.

Θα ξαναπάω σίγουρα στο συγκεκριμενο σπιτάκι και απο οτι είδα ισως τελικά η μεταμεσονυχτια βάρδια να ειναι καλή περιπτωση αυτη η ησυχια στο σαλονι ήταν μοναδική. Ο χώρος σχετικά καλύτερος απο την τελευταια φορά.

Πέρασα πολύ καλά , πάω να κοιμηθώ σαν πουλάκι! Καληνύχτα και καλο μήνα. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2018
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.587
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Obi-Wan(1), Dirty69 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού