Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 53 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η πρώτη μου επίσκεψη στο κορίτσι αυτό. Αφού διάβασα καλές κριτικές, ειπα να εξακριβώσω και ο ίδιος την ποιότητά της.
Εμφανίσιμη, όμορφη κοπέλα, με μακρυά μαύρα μαλλιά, υψος περίπου 1.70, καλό κορμί, βυζιά φτιαγμένα, αλλά καλά στην όψη. Αργότερα διαπίστωσα οτι στην αίσθηση, υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης, απο την πλευρά του χειρουργού...
Πήρα το πλήρες πρόγραμμα των 50 ευρώ και πέρασα.
Μετά απο λίγο ήρθε το κορίτσι, ευδιάθετη και χαμογελαστή. Ξεκίνησε το χαδια και τα φιλιά απο πάνω κατεβαίνοντας αργά προς τα κάτω... Σύντομα υπήρξε ανταπόκριση απο το κάτω κεφάλι, οπότε συνέχισε με ωραίο ισπανικό και χάδια- δεν έπιασε καθόλου με το χέρι της τον πουτσο μου, για να μου τραβήξει μαλακία, με στόχο να συντομεύσει, όπως κάνουν συνήθως και αυτό το εγγράφω στα θετικά της. Όταν της είπα, σταμάτησε τα προκαταρκτικά και με καβάλησε σε σταση 69. Μου πέρασε το προφυλακτικό και άρχισε μια ωραία πίπα, αργη χωρις χέρι, ενω μου μόστραρε το καλοσχηματισμένο, ροζ, μικρό και τρυφερό μουνί της. Η θέα του και η καυλα μου, με έκαναν να το γλύψω, αν και γλυφομούνι σε εκδιδόμενες, αποφεύγω να κάνω. Είχε ωραία γεύση, καθαρό και μοσχομυρισμένο.
Μετά απο αρκετή ωρα με χάδια, περάσαμε στο κυρίως πιάτο, με πολλές εναλλαγές στασεων και με άνεση χρόνου, όπου δέχτηκε σφυροκόπημα με ευχαρίστηση και δεν δυσανασχέτησε σε ο, τι και αν της ζήτησα.
Τελείωσα με αυτήν απο πάνω, με πλάτη, όπου με στράγγισε εντελώς.....

Γενικά μια πολύ καλή συνάντηση, που αξίζει υψηλής βαθμολογίας ( το συστημα όμως δεν με αφηνει να βαλω μεγαλύτερη). Εμεινα ευχαριστημένος και συντομα θα επαναλάβω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σκάρλετ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
326
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού