Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 95 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Χριστίνα είναι καινούρια κοπέλα,πρόκειται για μιλφ Ρωσόφωνη,κοντή,λεπτή,με μαλλιά σγουρά ξανθά περίπου στο ύψος των ώμων της,πράσινους οφθαλμους,στήθος τριάρι κρεμαστό.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα.Ο λόγος που πέρασα είναι γιατί μου άρεσε πολύ το πρόσωπο της και γενικά σαν σύνολο μου έκανε κλικ.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο,δεν γνωρίζει Αγγλικά και ασφαλώς ούτε και Ελληνικά μιας και είναι καινούρια άφιξη.Σαν χαρακτήρας είναι αρκετά ευγενική,ήπιων τόνων,φιλική και πρόσχαρη.
Την πλησίασα της έκανα κάποια κοπλιμέντα για την εμφάνιση της να σπάσει ο πάγος.Κατέβηκε απο τα τακούνια και είναι κοντούλα.Μου χαμογέλασε.Την αγκάλιασα στο όρθιο χαιδεύοντας την,την έγλυψα στο λαιμό και στα στήθη της.Σε φιλάκια στο στόμα απλώς έκλινε την κεφαλή στο πλάι χαμογελώντας.Τα φιλάκια στο στόμα τα απέφευγε ευγενικά.Αντί αυτών μου έδινε το μάγουλο της να φιλήσω σαν να ήμασταν φιλαράκια.
Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι και συνεχίσαμε τα προκαταρκτικά.Την έφερα πάνω μου όπου την αγκάλιαζα.Της έδειξα να με γλύψει σε λαιμό και αυτιά και ήταν αρκετά πρόθυμη.Ζεστή κοπέλα,τρυφερή,για gfe καταστάσεις κατάφερε να με ανεβάσει σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Πέρασε προφυλακτικό,δυστυχώς δεν κάνει πίπα άνευ και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της ενώ εγώ χάιδευα το μουνάκι της.Η πίπα της ήταν καλή σε γενικές γραμμές αλλά έκοβε αρκετά λόγω του πλαστικού.Έκανε στην αρχή με χέρι και αργότερα κατόπιν υποδείξεως μου και χωρίς χέρι.Ορχεολειχία δεν παρέχεται.
Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν περάσαμε σε 69 όπου περιποιήθηκα και εγώ το μουνάκι της ενώ η Χριστίνα συνέχισε το τσιμπούκι της.
Η πρώτη στάση ήταν αυτή της καουμπόϊσας (cowgirl).Της έκανα τρυφερό έρωτα,ενώ η Χριστίνα είχε έρθει κοντά μου γλύφωντας με σε λαιμό και αυτιά.
Στην στάση του πισοκωλητού την πήρα για λίγο καθώς είχε κάνει κούρμπα γιατί μάλλον ήθελε να αποφύγει τις βαθιές διεισδύσεις και δεν με βολευε.
Συνεχίσαμε στην στάση του ιεραποστολικού με την ίδια καλή συμμετοχή ενώ με κοίταζε με τα ωραία της σμαραγδένια μάτια.
Σε πρόταση μου να τελειώσω στο κορμί της ήταν δυστυχώς αρνητική οπότε και συνεχίσαμε στην ιεραποστολική στάση.
Στα αρνητικά ότι περίπου στα 9 λεπτά της συνεύρεσης η υπηρεσία την φώναξε να βγει.Η κοπέλα αν και ευγενική είναι αρκετά ψαρωμένη σαν καινούρια και μου είπε sorry ότι πρέεπι να φύγει.Την κράτησα περίπου 30 λεπτά ακόμα στην στάση του ιεραποστολικού επισπεύδοντας όπου ευτυχώς κατάφερα να τελειώσω.
Εν κατακλείδι η Χριστίνα είναι κοπέλα ευγενική,με καλή συμμετοχή,για gfe κυρίως καταστάσεις.Προσφέρει 69 και γλυψιματάκια για να ανεβάσει τον πελάτη.Δεν παρέχει ελεύθερο στοματικό καθώς και τελείωμα στο σώμα.Στα αρνητικά και ο χρόνος αλλά σίγουρα η κοπέλα δεν φταίει σε αυτό.Τα 10 ευρώ εδω είναι vfm υπό την προυπόθεση βέβαια να τελειώσεις και μέσα στο χρόνο που είναι περιορισμένος.Θα την ξαναέπαιρνα υπό την προυπόθεση να υπάρχει ελαστικότητα ως προς τον χρόνο.
ps:Η συνεύρεση πραγματοποιήθηκε στο μαγαζί δεξιά όπως ανεβαίνουμε τις σκάλες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού