Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 107 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μεσημέρι για τσάρκα εν μέσω κουφοβρασης Θυμός. Πήγα για μια νέα μιλφ στο Ιωαννίνων 3 ισόγειο, αλλά είχε φύγει Κεφάλι σε τοίχο!. Πήγα και σε διάφορα άλλα, αλλά το επίπεδο των ιεροδουλων ήταν κάτω του μετρίου. 2 καλές περιπτώσεις που σταμπαρα ήταν η Αλίνα από κολωνου 45 βάθος, μια ξανθιά Ρωσίδα με καλό σώμα και η Μαρίνα από τον εν λόγω οικο. Επειδή η πρώτη σαλοναρισε λίγο βαριεστημενα από τα συνεχόμενα δωμάτια με τους Πακι (εδώ να πω ότι ένας Πακι μπορεί λέω να μπήκε και με λιγότερα λεφτά γιατί άνοιξε την πόρτα για να παραπονεθει που δεν ήρθε η πουτανα στο δωμάτιο Θυμός και αυτή του απάντησε με τόσα που έδωσες θα περιμένεις) και επέλεξα την άλλη που είχε μόνο έναν Money Mouth.
Η Μαρίνα είναι μια πετιτ μιλφ, με 2+ βυζιά με πολύ πεταχτες ρογες(εμένα δεν με καυλωνουν), καλοδιατηρημενο σώμα με τατού και κωλαρακι για ξεσκισμα Ναι!. Στο σαλοναρισμα είναι ναζιαρα και σου γυρνάει το κωλι την κουνοντας το προκλητικά Ναι!. Είναι σαν κάτι μιλφαρες που κάνουν τοπλες ήλιο θεραπεία και θες να τις σκισεις στο πουτσο Ναι!Κατσικογάμης
Τσατσα ήταν μια μαγκιορησα γιαγιά με αλητικο στυλακι Ναι!, που της είπα να μπει η κοπέλα σε 5 λεπτά για να ετοιμαστω Καπέλο.
ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Θυμός
μπήκε μετά από δύο λεπτά και με μέτρια διάθεση γιατί ήμουν τελευταίος πελάτης όπως μου είπε Θυμός
Πήγε να βγάλει την καποτα και να την βάλει σε νεκρό πουτσο ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
-Όπα όπα, κάτσε να καυλωσω πρώτα Καπέλο
-Πώς θα καυλωσεις; Χμμμ;
-Πάντως όχι με το να περάσεις καποτα σε πεσμένο πουτσο ΚαπέλοΘυμός
-Ε τι να κάνω Χμμμ;
-Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! απλά ΠΑΙΞΤΟΝ και εγώ θα σε χουφτωνω Καπέλο.
-Να ξέρεις δεν κάνω χωρίς προφυλαξη Κεφάλι σε τοίχο!
-Δεν θυμάμαι να σου είπα Κουλ
Ο φραπες της ήταν καλός και με συνδυασμό το απαλό σώμα της με καυλωσαν.
-Έχεις ωραίο σώμα Καπέλο
-Ευχαριστώ Καπέλο
-Ωραιο μαύρισμα από την παραλία έχεις κάνει.
-Δεν είναι από την παραλία, έτσι είμαι.
-Έτσι καυλιαρα όλη την χρονιά είσαι Ναι!;
-Ναι είμαι καυλες Money Mouth
Μετα μου πέρασε καποτα και μου έκανε μια σύντομη πιπα μιας και ήμουν φουλ καυλωμένος και περνει στάση στα 4. Δεν με ένοιαζε γιατί ειμουν κουρασμένος και ήθελα να γαμησω.
Εδω να αναφέρω ότι έχει 2 καθρέφτες το δωμάτιο έναν απέναντι από την πόρτα και έναν διαγώνια αριστερά και η κοπέλα παίζει πολύ με αυτούς Καπέλο
Στα 4 πραγματικά ΔΕΝ ΕΜΠΕΝΑ μέσα ολόκληρος Κεφάλι σε τοίχο!. Όχι μόνο αυτό αλλά ποναγα κιόλας Κεφάλι σε τοίχο!Θυμός. Η κοπέλα επεζε με τους καθρέφτες και βογγαγε. Της έδινα χαστουκακια στο κωλαράκι της και δεν έφερνε αντίρρηση. Βλέπω λίγο καλύτερα τον κώλο της και βλέπω κάτι σαν αιμοροειδες Κεφάλι σε τοίχο!. Την καβαλαω τελείως για να μην ξεκαβλωσω και μπας και μπω όλος μέσα χωρίς αποτέλεσμα όμως. Κεφάλι σε τοίχο!.
-ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΕΙ ΌΛΗ ΜΈΣΑ; ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!ΘυμόςΘυμόςΘυμός
-ΔΕΝ ΞΈΡΩ, ΕΊΜΑΙ ΜΙΚΡΉ ΘυμόςΘυμόςΘυμός
-Καλά ηρέμησε Money Mouth
Συνεχίσαμε λίγο έτσι αλλά λίγο το ότι δεν έμπαινα όλος μέσα λίγο ότι μου έλεγε να τελειώσω της είπα να αλλάξει στάση. Τι να πω, μαλλον επειδή δεν έβαλε τζελ δεν έμπαινα Χμμμ;
Επόμενη και τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου εκεί έμπαινα καλύτερα Προσκύνημα. Την γαμαγα δυνατά και αυτή έλεγε "τελείωνε" και "χυσε" όλη την ώρα Θυμός.
-Να σου πωΘυμός, πρώτον, δεν πέρασαν τα 10 λεπτά και δεύτερον έτσι πως κάνεις δεν βοηθας. Γερο-μύστηςΘυμόςΘυμόςΘυμός και εγω θέλω να τελειώσω, αλλά έτσι πως κάνεις με καθυστερεις Καπέλο
Αυτή απλά με κοίταξε, κατέβασε το βλέμμα σαν να κατάλαβε το λάθος της και στην αρχή την γαμαγα με αυτήν απλά να βαριανασαινει. Στην πορεία άρχισε να με χαιδευει και εγώ να την φιλώ στο λαιμό μιας και ερχόταν το τέλος.
-Χυνω μωρό μου
-Χύσε καύλα.
Έχυσα δυνατά και με ανακούφιση.
Η Μαρίνα ανακουφιστηκε και αυτή και έμεινε για λίγο ακόμα στο κρεβάτι βαριανασενοντας, ενώ εγώ πλενομουν και ετοιμαζόμουν να φύγω Καπέλο.
Η κοπέλα έβαλε το μαγιό της, με ευχαρίστησε κουρασμένη και έφυγε Money Mouth.
Στο δωμάτιο έκατσα λίγο παραπάνω από 10 λεπτά χωρίς να πει κάτι ή κοπέλα ή η τσα2 μάλλον γιατί ειμουν ο τελευταίος πελάτης.
Γενικά είναι μια εμφανισημη μιλφ με σώμα άνω του μέσου όρου του Μεταξουργείου και παρα το πρηξιμο που έφαγα είναι φιλοτιμη.
Πιστεύω ότι το έκανε λόγω κούρασης και μπορεί να την ξαναδοκιμασω. Χμμμ;. Ήθελα να ανέβει από πάνω μου αλλά δεν το έκανα γιατί ειμασταν και οι δύο κουρασμενοι.
Όταν βγήκα η τσα2 έλειπε και στην θέση της ήταν ο ριχαρδος που με αποχαιρέτησε στον πληθυντικό Money Mouth
Πήγα με μετρό.

Καλά γαμήσια Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
quaresma17.6
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
9.425
Πόντοι:
12.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kerveras, n.smirni76, Dirty69 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2018
Ξάπλωσε ο πάκης με 4 ευρώ;και μαγάρησε τα σεντόνια;;Money MouthΚεφάλι σε τοίχο!
P
paylos73
22 Ιουλίου, 2018
Μάλλον Χμμμ;
23 Ιουλίου, 2018
τα 10 ευρω εννοουσε η τσατσα οτι ηταν λιγα.
με τι θρασσος η Μαρινα εκοψε να διενι κωλοτρυπιδιΧμμμ;ΘυμόςΘυμόςΘυμός
Money MouthMoney MouthMoney Mouth
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3