Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας διαβάσει αρκετά καλά λόγια για την Αντριάννα ήθελα να την επισκευθώ αρκετό καιρό αλλά λόγω του ότι δουλεύει μόνο πρωινά, από ότι έχω καταλάβει,αυτό δεν είχε καταστεί δυνατόν μέχρι πρόσφατα .
Μπαίνοντας στον χώρο δεν μου έκανε εντύπωση κάτι συγκεκριμένο και περίμενα λιγάκι να έρθει η τσατσά για την συνεννόηση. Μου είπε τα κλασσικά - ότι δηλαδή δουλεύει η Αντριάννα και ότι κοστίζει 20 ευρώ , είδα με μια γρήγορη ματιά την κοπέλα, πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο αφού πρώτα μπήκε η τσατσά και άναψε AC.
Μετά από λίγο ήρθε και η κοπέλα η οποία φάνηκε να μην είναι και στην καλύτερη διάθεση. Γδύθηκε και ξάπλωσε ρωτώντας με αν ήθελα προφυλακτικό στο στοματικό. Όταν της είπα ότι δεν θέλω μου είπε με λίγο έντονο ύφος "γιατί ; " Εδώ άρχισαν λίγο να χτυπάνε καμπανάκια μέσα στο μυαλό μου αλλά δεν είπα τίποτα.Λίγο αργότερα βέβαια σταματήσαν τα οποιαδήποτε αρνητικά είχα να προσθέσω. Η κοπέλα επέμεινε στο στοματικό χωρίς να βιάζεται και το έκανε και αρκετά καλά μπορώ να προσθέσω. Δέχτηκε δαχτυλάκι στο καλά ξυρισμένο μουνάκι της και ήταν αρκετά ευχάριστη.
Στην κυρίως δράση ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και με τράβηξε και πιο κοντά της, τον δέχτηκε όλο μέσα και ανταλλάξαμε και μερικά φιλιά. Την γύρισα στα τέσσερα, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι τα σχόλια για το κωλαράκι της ήταν που με έφεραν αρχικά, όπου και τελείωσα στο προφυλακτικό βλέποντας την εξαίρετη αυτή θέα!
Σε γενικές γραμμές ήταν μια αρκετά ευχάριστη εμπειρία... Το μεγάλο ατου της Αντριάννας είναι ο πανέμορφος κώλος της και σκοπεύω να την ξαναεπισκευθώ. Ειρήνη σε όλους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
george_tzi
Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
295
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Gingos, professorx και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού