Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 175 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γελαστή, με γλυκό πρόσωπο. Ατού της είναι το στήθος της. Ξέρει πως να το χρησιμοποιεί και το κάνει απλόχερα. Πρόκειται για ώριμη γυναίκα, οπότε η εμπειρία είναι αρκετά προηγμένη. Στα θετικά το οτι από τη στιγμή που εισέρχεται στο δωμάτιο ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το πως θα περάσει καλά ο πελάτης. Δεν φλυαρεί, δεν τρώει χρόνο, προσπαθεί να ικανοποιήσει όπως μπορεί. Το στοματικό της βαθύ, με ρουφήγματα της βαλάνου, με τα οποία και επιτυγχάνεται άμεση ανόρθωση ηθικού. Πρώτη στάση ιππαστί, πολύ καλή με δυνατά καθίσματα και αισθησιακές ματιές. Δεύτερη και τελευταία η στάση των κυνών, στην οποία μάλιστα εκείνη παλινδρομεί, πηγαίνοντας μπρος πίσω με δύναμη, ώστε να το νιώθει περισσότερο κατά δήλωσιν της.
Πρόθυμη γυναίκα που προσπαθεί να κάνει όσα περισσότερα μπορεί σε δεδομένο χρόνο και περιβάλλον.
Και μιας και μιλάμε για περιβάλλον εδώ αρχίζουν τα όχι τόσο θετικά.
Στα μείον το οίκημα που χρειάζεται άμεση ανακαίνιση, χωρίς η πλήρης κατεδάφιση να είναι κακή ιδέα. Από τη στιγμή που μπαίνει κανείς στο χώρο, ξεκινάει το ταξίδι στο χρόνο. Προφανώς πριν 30, 40, 500 (ποιός ξέρει) χρόνια το κτίριο ήταν λειτουργικό. Πλέον έχουν υποχωρήσει τα δάπεδα, οι σωληνώσεις έχουν έντονη σκουριά, το να πλυθεί κανείς τοπικά είναι ανέκδοτο, ενώ αν αγαπάτε τη βιολογία, ενδεχομένως και να συναντήσετε κατσαρίδες που ξεκίνησαν την πτήση τους από το fyr της Μπουργκίνα Φάσο.

Συμπέρασμα. Μία τίμια εργαζόμενη η οποία έναντι χαμηλού αντιτίμου προσπαθεί για ό,τι καλύτερο μπορεί σε ένα περιβάλλον εντελώς ακατάλληλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
DRMG
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.013
Πόντοι:
2.257
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 professorx, Επιρρεπής, ThE και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού