Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 78 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Τετάρτης 20 Ιουνίου 2018! Αφού σφυροκόπησα τη μουναρα της στάνταρ πορνοεργάτριας Ντιάνα, εν Ιάσωνος 19Α, και αφού στάνιαρα στο ζαχαροπλαστείο Στάνη, η ώρα είχε πλησιάσει περί της 5 μμ. Μια επώδυνη στύση μου δημιουργήθηκε στη θέα ενός 25χρονου ξανθού γυμνασμένου που γυρόφερνε την Ομόνοια με κολλητό αθλητικό μπλουζάκι και βερμούδα. Ο μικρός μπορεί και να ψαχνόταν, μπορεί και απλώς να ήταν τουρίστας, δεν κόλλησα στην περίπτωσή του, πέραν της κάβλας που μου προκάλεσε οπτικώς. Έτσι και ενώ είχα αποφασίσει να πάω για ολικό πρόγραμμα στην ώριμη Βανέσα της Κολοκυνθούς, παίρνει ακάποτο, δίνει κουλούρι και της τα πετάς στο στόμα, σκέφτηκα ότι μπορεί και να είχε τελειώσει η βάρδιά της, μένει μέχρι της 4:30 μμ συνήθως. Κυρίως όμως με έθελγε η ιδέα για μια ξεπέτα σε αντρικό κώλο, κατά τις παιδικές μου συνήθειες! Οπότε, ταξί και στον οίκο Φυλης 99, καπάκι!

Υποδοχή από την ευγενική, ψηλή τραβέλο/τσατσά, ενημέρωση ότι ο οίκος δουλεύει με τραβέλια και ότι στη βάρδια είναι η Δέσποινα, η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν με πελάτη. Δεν ήξερα τη Δέσποινα, δεν επισκέπτομαι την τελευταία 5ετία τον οίκο, η τσατσά είναι «καινούργια» για την … προϊστορία μου!

Σε λεπτά η Δέσποινα εξήλθε! Ψηλή, μαυρισμένη, περούκα ξανθιά, ματια μπλέ, γλυκό πρόσωπο, αλλά μάλλον προς μπετατζή βερσιόν! Κώλος μυώδης επίπεδος. Βυζί τούμπανο, αλλά κλασσικό ορμονιασμένο τραβελιού, δηλ. απαίσια στητό, χωρίς να χύνεται καθόλου και με αντρικές ρώγες. Το όλον έργον δεν ήταν του γούστου μου αλλά δεν είχα χρόνο για να τρέχω σε σάουνες και τα συνήθη. Έσκασα τα 30 γιούργια και εισήλθα στο δώμα.

Εντος ολίγου ήρθε και ο μπετατζής. Με βρήκε γυμνό, όρθιο και φούλ καβλωμένο. «Δεν μπάινει στον κώλο μου αυτό», είπε και έπεσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Ήθελα να χύσω και μια δεύτερη απογευματινή, οπότε έμεινα! Μου δήλωσε εκ Βουλγαρίας. Το τσιμπούκι της ήταν απαράδεκτο. Τον έπαιζε με το χέρι ενώ τον έσφιγγε σαν να ήθελε να τον στύψει και έδινε μούφα φιλάκια στα αρχίδια. Έβγαλε το στριγκάκι της και εμφανίστηκε η ολόλευκη πουτσούλα της, μικρομεσαίου μεγέθους. Πήγα να της βάλω κωλοδάχτυλο και μου είπε ότι δεν της αρεσουν τα δάκτυλα στον κώλο!!! Έκανε την «παραχώρηση» να της τον ακουμπήσω, αλλά την ώρα που το πουτσοκέφαλο έσπρωχνε στην κωλοτρουπίδα της τραβήχτηκε!!! Ξάπλωσα και με τελείωσε με απαίσια μαλακία και δήθεν φιλιά στον πούτσο. Έφυγε με υποκριτικά χαμόγελα και λόγια περι του μεγέθους!

Εκ των υστέρων διάβασα τις κριτικές για τη Δέσποινα. Απορώ που αρέσει σε κάποιους, αλλά οπωσδήποτε γούστα είναι αυτά. Για μένα είναι μια απάτη που προσπαθεί να κλέψει τον πελάτη της. Θεωρώ ότι δυσφημεί τους φιλότιμους πορνοεργάτες, όπως θέλω να πιστεύω ότι υπήρξα και εγώ, από την εποχή των λουτρών της Ξούθου.
Θυμάμαι, δεν είχα ποτέ γαμηθεί όταν άρχισα να δουλεύω ως υπηρέτης κωλομπαράς στην Ξούθου. Όταν κατάλαβα ότι κάποιοι από εμάς τους υπηρέτες γαμιόταν με πελάτες άρχισα και εγώ να δηλώνω ότι τα κάνω όλα! Μόνος μου προετοίμασα την κωλοτρουπίδα μου, όπως άκουγα από τις συζητήσεις ότι κάνανε και οι άλλοι υπηρέτες, κλύσμα, βαζέλωμα, άνοιγμα με κωλοσφήνες.

Πήγαινα τακτικά 3-4 φορες την εβδομάδα. Είχα γίνει κολλητός με έναν περιπου 4 χρόνια μεγαλύτερό μου τον Παντελή. Ο Παντελής, πουτσαράς, τριχωτός, γυμνασμένος ημι-φουσκωτός, κατσαρά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, Υπαξ στο στρατό. Ερχόταν μόνο απογευματα Παρασκευής και Σαββάτου, όταν είχε έξοδο. Τον ήξερα από τους καμπινέδες της Ομόνοιας και είχε μεσολαβήσει να με δεχτούν στα λουτρά γιατί ήμουν 16άρης και απαγορεύονταν! Δήλωνε κωλομπαράς και γάμαγε αβέρτα, αλλά όταν του ζήταγαν να γαμηθεί, γαμιόταν χωρίς καμία αναστολή.

Σχεδόν κάθε Παρασκευή βράδυ ερχόταν ένας πελάτης του Παντελή, ένας οικοδόμος 45άρης ίσως και παραπάνω. Ψηλός, θηριώδης, πουτσαράς, μαλλιαρός, με στομάχι, όχι πρικοίλι, και σώμα σφιχτό σαν πέτρα. Τον αποκαλούσαμε «μάστορα», λόγω του επαγγέλματός του. Δήλωνε από τον Πύργο και ότι ήταν Αθήνα για κάποιες εργολαβίες οικοδομών που είχε. Έκανε το ντούζ του και κατευθείαν έπαιρνε τον Παντελή για το δωμάτιο και τα περαιτέρω. Ο Παντελής μου είπε ότι γάμαγε αλύπητα. Έχυνε σχεδόν αμέσως στον πρώτο γύρο. Μετά γούσταρε να τρίψει την πούτσα του με τη δικιά σου μέχρι να ξανακαβλώσει. Τότε, σε έστηνε στα τέσσερα και ακολουθούσε ένα δεκάλεπτο που στο τέλος σου κανε τη ροδέλα να χάσκει σα χωνί!!!

Ο οικοδόμος με είχε κόψει στα ντούζ και είχε κάνει κρούση, αλλά ευγενικά τον απόφευγα ενώ δήλωνα ότι «τα κάνω όλα». Σε λίγους μήνες ο Παντελής πήρε μετάθεση για Ρόδο και με ρώτησε αν ήθελα να μου πασάρει τον οικοδόμο για πελάτη! Δέχτηκα ευχαρίστως. Την επόμενη Παρασκευή ήταν η «πρώτη μου»! Αν και ποτέ δε γούσταρα να γαμιέμαι, ως τίμιος πορνοεργάτης θεώρησα υποχρέωσή μου να είμαι εξίσου καλός και ως παθητικός! Από την πρώτη φορά ο «μάστορας» μου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και ότι δε φαντάζονταν ότι κάνω τέτοιο γαμήσι, χα χα! Ποτέ δεν κατάλαβε ότι μου πήρε την παρθενιά!

Απαγορευτικό λοιπόν στην τραβέλο Δέσποινα, όχι γιατί δεν μου έκατσε, αλλά γιατί είναι ανέντιμη με τον πελάτη της! Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Giorgaras Kalamatianos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
578
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Benreilly, lycienr, Καβλιάγγουρας και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2018
Λες μεγάλες αλήθειες George....
review reaction 2 Καβλιάγγουρας
18 Σεπτεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ φίλε! Να είσαι καλά!Καπέλο
26 Σεπτεμβρίου, 2019
γιωργη δημητρης απο ξουθου φιλε.εκει προς το τελειωμα του καταστηματος.ψηλος μελαχροινος αν θυμασαι.φιλε πως μπορουμε να πιουμε ενα καφε μαζι?ετσι να θυμηθουμε εκεινη την εποχη
review reaction 2 Giorgaras Kalamatianos
27 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Oποτε θελεις αδελφε! Πως θελεις να βρεθουμε;Καπέλο
review reaction 2 Καβλιάγγουρας
18 Σεπτεμβρίου, 2022
Η Δεσποινα αν και δεν νομιζω πως δουλευει πια....ειχε γινει η νουμερο 1 φολα ..... εχει βρει και εναν μαλακα τωρα που του τα τρωει...οσο μπορει δλδ γτ σε λιγα χρονια δεν θα βλεπεται !!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5