Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 27 10
Γενική βαθμολογία
 
2.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Βραδυνή επίσκεψη στην περιοχή, και έκανα το λάθος να επισκεφτώ ξανά την Άννα ελπίζοντας ότι η προηγούμενη φορά ήταν απλά ατυχής.

Το σπιτάκι δεν έχει τσατσά, και αυτή εξυπηρετεί τους όποιους πελάτες, παρουσιάζοντας μόνη τον εαυτό της.

Από την τελευταία φορά που την είχα δει μάλλον στρογγύλεψε και άλλο, και πλέον είναι καλή για πάλη, και όχι για σεξ.

Παρ'ολα αυτά πέρασα στο δωμάτιο και 1-2 λεπτά μετά ήρθε και η κοπέλα. Έβγαλε βιαστικά τα εσώρουχα της και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ξάπλωσα και εγώ και αμέσως άνοιξε το προφυλακτικό. Της είπα ότι σε πεσμένο όργανο δεν βάζουμε καπότα, και άρχισε να με τρίβει λες και προσπαθούσε να καθαρίσει κανενα ταψί με ξεραμένο φαγητό με το σφουγγαράκι. Την πασπατεψα λιγάκι, και μια και είχα μέρες να χύσω το όργανο σηκώθηκε.

Πέρασε προφυλακτικό και ξεκίνησε μια αδιαφορη πίπα μόνο στο κεφάλι. Της πάτησα το κεφάλι λίγο και προσπάθησα να την περιστρέψω για να γυρίσει σε 69. Όταν έκανα την προσπάθεια μου ήρθε μια μπόχα που άλλη μια φορά πρόδιδε ότι η κοπέλα κάνει οικονομία στο νερό. Κλασική μυρωδιά απλυσιάς, που πραγματικά με τάραξε.

Την σταμάτησα και της είπα να καβαλήσει. Ήρθε από πάνω μου, και φέρνοντας τα βυζιά της στο πρόσωπο μου ήρθε ξανά η μυρωδιά τόσο από τις μασχάλες της, όσο και από όλο τον κορμό της, κάνοντας με να μην θέλω ούτε τα βυζιά να της γλύψω.

Μετά από 1-2 λεπτά ξεκαβάλησε και με ευχαρίστησε. Της είπα ότι δεν έχυσα και προσπαθούσε να με πείσει ότι έχυσα! Έβγαλε το προφυλακτικό και συνέχισε με χειρομάλαξη μέχρι να έρθει το τέλος. Για το τέλος την έβαλα κάτω και έχυσα στα βυζιά της. Αυτή πήρε μερικά μωρομάντηλα (εξού και ο τίτλος) και σκούπισε το μουνί και τα βυζιά της και αποχώρησε.

Αυτή ήταν φυσικά η τελευταία φορά που μπαίνω σε σπιτάκι που δουλεύει αυτή, μια και εκτός την χείριστη ποιότητα των υπηρεσιών, κινδυνέουμε να τσιμπήσουμε και κανένα παράσημο (αν δεν παίρνουμε και πράμα ψείρες έτσα που βρωμεί)

Αν ο οποιοσδήποτε έχει άλλη εμπειρία, σημαίνει ότι μόνο σε εμένα καθίζει έτσι, αν και μάλλον είναι το στάνταρ της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.734
Πόντοι:
2.911
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Andrew256 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2018
Και αφού δεν πλύνεται ο επόμενος πελάτης αν διανοηθεί να φιλήσει έστω τα βυζιά της (φαντάσου να τα γλείψει κιόλας) θα γλύφει τα χύσια σου CioCha, εκτός κι αν του ήρθε κι αυτού η μπόχα και την απέφυγε.
Είχα στα κλεφτά ακούσει ότι σε κοπέλα ο επόμενος πελάτης από τα βυζιά γλύφει τα χύσια του προηγούμενου. Λες να είναι αυτή?
Μόνο μη το κάνει κι άλλη!!! ΜΑΚΡΥΑ!
29 Μαΐου, 2018
Και λιγα λες φιλε , την εχω πατησει και εγω
29 Μαΐου, 2018
Είχα ακούσει και για ακα κρεμπιεδες στη συγκεκριμένη, και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση πια.

Πραγματικά βρωμεί, και ζέχνει.

Από εμένα ΜΑΎΡΟ!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3