Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Κατερινα την ειχα δει και σε προηγουμενη τσαρκα μου αλλα επελεξα την εταιρη κορασιδα του οικου οποτε αυτη εμεινε ενας απωθημενος στοχος.
Στο σαλονι η Κατερίνα βγαινει αρκετα σοβαρη αγελαστη χωρις να θελει να παιξει με τον πελατη. Επισης περπαταει νωχελικα σα να βαριεται που ζει.
Εκανε τον κοπο λοιπον και βγηκε στο σαλονι να την δω οπου εκανε ολοκληρο ταξιδι για τα δεδομενα της καθως εγω καθομουν τερμα απεναντι στο σαλονι κοντα στα παραθυρα που κοιταζουν Ιασωνος.
Η τσατσα ειπε το προγραμμα της οπου ηταν ελευθερο στοματικο 69.
Η Κατερινα λοιπον ειναι μια σεξι μιλφ γυρω στα 30. Ειναι ανω του μετριου αναστηματος, το προσωπο της θα το ελεγα ελκυστικο ενω το μακρυ ισιο κοκκινο μαλλι της
(νταξει οχι και κοκκινο του ΚΚΕ) σε συνδυασμο με το καλο κορμι της μου σηκωσαν το τσουτσουνι και ηθελα να της τον βαλω.
Της μιλησα οσο στεκοταν ορθια μπροστα μου αλλα η κοπελα δεν καταλαβαινει τιποτα απο ελληνικα αλλα ουτε και απο αγγλικα.
Την επιασα απο τη μεση και την χαϊδεψα λιγακι της χαμογελασα κανοντας νοημα παμε μεσα με το κεφαλι μου και της εκλεισα το ματι, η ιδια μου χαμογελασε
και πηρα δρομο για το δωματιο.
Σε λιγο ηρθε η Κατερίνα οπου την περιμενα ορθιος, την επιασα στην αγκαλια μου και της εδωσα μερικα φιλακια και γλειψιματα στο λαιμο, ταυτοχρονα
της αφαιρεσα το σουτιεν και φιλησα τα 2αρια βυζια της, οπου ειναι λιγο πεσμενα αλλα με ωραια ρωγα.
Την πηρα απο το χερι και ξαπλωσαμε στο κρεβατι οπου της εβγαλα το εσωρουχο και ειδα το μερικων ημερων αξυριστο μουνι της.
Ξαπλωσα αναμεσα στα ποδια της τριβοντας τον γυμνο πουτσο μου πανω στο μουνι της, αγκαλιαστηκαμε και εκανα κινηση για φιλια τα οποια δεχτηκε με επιφυλαξη αλλα γρηγορα
ανοιξε το στοματακι της και με φιλουσε με γλωσσα κανονικα. Οσο τριβομουν επανω της αυτη αναστεναζε ενω εγω ειχα ακουμπησει το γυμνο πουτσοκεφαλο μου πανω στα
υγρα μουνοχειλα της και τον μουλιαζα, ειχα μπει κανα 2-3 εκατοστα μεσα ειναι η αληθεια, οταν εκανα κινηση να της τον βαλω ολο ακαποτα με σταματησε και μου ειπε για καποτα. Κεφάλι σε τοίχο!
Πριν μου βαλει καποτα της ειπα να κανει πιπα οπου και τον πηρε ακαποτα στο στομα της, πιπα που δεν εχω τιποτα να θυμαμαι.
Περασμα καποτας και στησιμο της κορασιδας στα τεσσερα οπου στηθηκε καλα και τον εφαγε κανονικοτατα χωρις δισταγμους, το μουνι της ηταν σχετικα χαλαρο.
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου με τυλιξε με τα ποδια της τα οποια οταν χαϊδεψα στις γαμπες μου φανηκαν ελαφρως αξυριστα.
Αγκαλιαστηκαμε μπηκα μεσα της και αρχισα να την γαμαω απαλα, επεσαν αρκετα γλωσσοφιλα και γλειψιματα στο λαιμο.
Η Κατερινα αναταπεδιδε και συμμετειχε σε καλο βαθμο, καποια στιγμη αρχισε και μου ρουφουσε το λαιμο σε διαφορα σημεια, ευτυχως δεν αφησε σημαδια.
Η μουνα της ειχε ανοιξει αρκετα και ειχε γινει υγρη, εχυσα μεσα της δυνατα και μειναμε μαζι για λιγο ξαπλωμενοι στο κρεββατι.
Οταν βγηκα απο μεσα της κοιταξε την καποτα και εκδηλωσε εκπληξη για την ποσοτητα σπερματος που ειχε μεσα.


Συμπερασματικα η Κατερινα ειναι μια βαριεμαι που ζω πορνη αλλα οταν καποιος της δειξει οτι την γουσταρει και την πλησιασει σαν εραστης που θελει να κανει οτι θελει
το πουτανακι του αυτη θα ξυπνησει και θα αποδωσει στο παθος που θα της προσφερθει.
Εμεινα αρκετα ικανοποιημενος με την αποδοση και την συμμετοχη της, δεν βιαστηκε και δεν εκλεψε.
Σιγουρα θα ξαναπροτιμηθει. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2023
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
5 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
493
Likes:
61.247
Πόντοι:
39.662
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, LanciaRallye037, mad_max και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού