Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 23 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
¨Αφιξη στα Χανιά γύρω στις 17,00 τ απόγευμα κ πήγα στη Μίνωος. Αρκετή ζέστη , ο ήλιος να χτυπάει τον παράδρομο κ δεν κυκλοφορούσε ψυχή στο δρόμο. Μπήκα από την πλευρά του ατούντιο 14 κ δεν ξέρω γιατί αλλά δεν σκέφτηκα λεπτό να μπω σε κάποιο σπίτι αλλά πη΄γα αμέσως στο 10. Μπαίνω μέσα , έρχεται η τσατσά εμφανώς νυσταγμένη και μου λέει τα γνωστά λογάκισ για την κοπέλα. Ερχεται η Χριστίνα (νυσταγμένη κ αυτή ) κ παρόλο που μάλλον ασχημούλα θα την έλεγα πέρσα στο δωμάτιο. Να διευκρινήσω ότι απο εμφάνιση είναι ασχημούλα ενώ το σώμα της έχει 1-2 παραπάνω αλλά είναι κατανεμημένα σε όλο το σώμα κ δεν μπορείς να πεις ότι έχει μεγάλη περιφέρεαι ή κοιλιά.

Γδύθηκα έρχεται η Χριστίνα κ από ελληνικά άντε να ξέρει 2-3 λέξεις. Δεν πειράζει λέω , δεν ξέρανε όλες όταν πρωτο ήρθαν στην Ελλάδα. "Οπως είμαι ξαπλωμένος προσπαθεί να βάλει το προφυλακτικό σ εντελώς πεσμένο όργανο χωρίς όυτε ένα ΄χαδι ή φιλάκι . Τελικά τα κατάφερε και άρχισ ετην πίπα.Η πίπα της ήταν ωραία κ έτσι είχα την ανόρθωση. Ανεβαίνει από πάνω αρχίζει κούνημα. Τίποτα σπουδαίο κ κάνοντας νοήματα της ζητάω να γυρίσει . "Οση ώρα ήταν απο πάνω μου δεν είχε βγάλει το σουτιέν της .Επωφελήθηκα απο την στάση κ της το έβγαλα εγώ. Το στήθος της κανονικό αλλά πολύ πεσμένο για την ηλικία ΤΗς (γύρω στα 30 είναι.) Τειλά την γύρισα στα τέσερα ο΄που ήρθε κ το τέλος.

Σαν επίλογο θα έλεγα ο΄τι είναι μέτρια απο εφμάνιση ( πρόσωπο κ σώμα) ενώ κ το σεξ μαζί της δεν είναι τίποτε ιδιαίτερο .Μόνο η πίπα της είναι καλή. Μέτριες εντυπώσεις από την επίσκεψη κ μάλλον δεν θα την ξαναδώ άρα δεν την προτείνω στουε λοιπούς συναγωνιστές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σεβαστός
Εγγραφή:
12 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.456
Πόντοι:
1.660
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, jerrone, gypaetos10 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού