Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφού όλα τα σπιτάκια ήταν κλειστά αποφάσισα να πάω 2ο που ήταν το μόνο ανοιχτό.
Εκεί ήταν μια μελαχροινή Ρουμάνα 7/10 από εμφάνιση.

Πρώτα γδύθηκα και με έτριβε με τα χέρια της στο σώμα μου και μετά με φιλούσε στο στήθος. Όταν άρχισε να μου σηκώνεται μου φόρεσε το σκουφάκι και ξεκίνησε πίπα. Κουλουριάστηκε, γύρισε το σώμα της προς τα μένα και κόλλησε πάνω μου για όσο μου έκανε πίπα και εγώ παράλληλα της έκανα μαλάξεις στα κωλομέρια.

Μετά ανέβηκε πάνω μου αλλά δεν ήταν καλά γιατί δεν μου είχε σηκωθεί πλήρως και δεν ήταν σκληρή. Επίσης, αυτή δεν συμμετείχε και πολύ στο καβάλημα. Μπορεί να ήταν και κουρασμένη γιατί ήταν Σάββατο βράδυ.
Εκείνη την ώρα ακούω την πόρτα και μπήκε πελάτης και αυτή μου είπε να αλλάξουμε στα τέσσερα για να χύσω νωρίς. Όπως είπα δυσκολεύτηκα να την γαμήσω στα τέσσερα γιατί η πούτσα δεν ήταν σε πλήρη στύση συν το ότι πονούσε προς το κεφαλάκι, μπορεί επειδή μου έβαλε το προφυλακτικό όπως να 'ναι.

Όταν είδε ότι δυσκολευόμουν στα τέσσερα πήρε ξανά την στάση που περιέγραψα παραπάνω (κουλουριασμένη, με κώλο τουρλωμένο σε μένα, και κολλημένη πάνω μου) και μου έκανε πίπα και μετά πήγε στην μαλακία. Εκεί ένιωσα πως θα χύσω και της είπα να κάνουμε ιεραποστολικό για αν είναι να χύσω μέσα της. Σε αυτή την στάση πλέον γαμούσα καλά, έμπαινε και η πούτσα πιο εύκολα μέσα αλλά και αυτή είχε στηθεί πολύ καλά.

Παρόλη την προσπάθεια μου δεν κατάφερα να χύσω άσχετα με το αν είχα την αίσθηση αυτή όταν πριν μου έπαιρνε πίπα. Κάπου εδώ μπήκε και δεύτερος πελάτης και αλλάξαμε στάση και άρχισε να μου τραβάει μαλακία αλλά επειδή με πονούσε της είπα να το κάνω εγώ. Όσο τον έπαιζα αυτή κόλλησε πάνω μου τριβόταν και με φιλούσε στον λαιμό, και τότε ο τσάτσος χτύπησε την πόρτα και φώναξε για να τελειώσει.

Τελικά αυτή είπε συγγνώμη και ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο (γιατί ήδη περίμεναν δυο πελάτες) με ευχαρίστησε και έφυγε. Έφυγα και εγώ άχυστος. Όταν έφτασα σπίτι μπήκα σε πορνοσάιτ και μετά από μια πεντάλεπτη μαλακία έχυσα.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος απλά έκανα μαλακία που πήγα Σάββατο βράδυ. Συνήθως πηγαίνω καθημερινές μεσημέρι για να γαμάω άνετα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2018
hyena
Μέλος
Εγγραφή:
29 Φεβ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
183
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς, Διαγραμμένο μέλος 166450, kouklakis και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2018
Ρε καρνταση και πλερωσες και αχυστος εφυγες... :hi
17 Μαΐου, 2018
καλα χυμα εμπαιναν οι πελατες δωματιο...πορτα δε χτυπουσαν?
18 Μαΐου, 2018
μα γιατι τοτε βαζεις 7αρι στη συμπεριφορα τσατσου?
19 Μαΐου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι στο δωμάτιο που γαμάς. Στο χωλ.
19 Μαΐου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ο συγκεκριμένος πάντοτε ήταν εντάξει απλά έτυχε εκείνη την μέρα είχε πολύ κόσμο. Δηλαδή μεσημέρι καθημερινής αν πας γαμάς μισάωρο και βάλε.
19 Μαΐου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συμβαίνουν και αυτά.
19 Μαΐου, 2018
Σαν εγω που πηγα χτες μετα τις 14,30 που δεν ειχε κοσμο με ξεπεταξε μπαμ μπαμ ουτε εχυσα βιαζοταν . Πολυ αγχος εχει να μαζεψει το γρηγορο χρημα ετσι δεν γινετε αν δεν ιδρωσει την φανελα.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7