Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
2.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ήταν βράδυ και η καύλα είχε φτάσει στο απροχώρητο. Αποφασίζω να πάω σε ένα μπουρδελάκι ψιλοκατεσραμένο, να μου πάρει καμία καλή πίπα μια μαυρούλα (συνήθως κάνουν καλές πίπες) για να φύγουν τα χοντρά και μετά να συνεχίσω με καμιά της προκοπής.

Μπήκα στο εν λόγω μαγαζάκι, και μου φάνηκε συμπαθείς η μαυρούλα. Το αποφασίζω και μπαίνω. Έρχεται η κοπελιά στο δωμάτιο και την ρωτάω όνομα... Εύα μου λέει, από που είσαι... Θεσσαλονίκη απαντάει... Μας ειρωνεύεται η μαυρούλα. Καταλαβαίνω τι θα ακολουθήσει και δεν έπεσα έξω.

Πέρνει θέση άμυνας, δεν μπορείς να ακουμπήσεις τίποτα, και ξεκινάει μια χάλια πίπα 1 λεπτού, με απλό ανεβοκατέβασμα. Συκώνεται στήνεται στα 4 και μου λέει έλα. Μπαίνω και εγω σαν μαλάκας και ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα αντιλαμβάνομαι ότι ο κόλος της είναι γεμάτος μάυρες οπές.

Μαύρη και αυτή, που να το καταλάβω από την αρχή. Υποψιάζομαι από απλή δερματική ασθένεια έως συφιλή ή και κάτι χειρότερο.

Τον βγάζω έξω, λέω ότι τελείωσα, φεύγει χωρις να πεί τίποτα σε 2 δευτερόλεπτα και εξαφανίζομαι. Ούτε να πάω με άλλη ούτε τίποτα. Σπίτι και μπάνιο με μπεταντίν. Κάψιμο εσωρούχων και μια προσευχή (αν και δεν πιστεύω). Ευτυχώς δεν είχα τίποτα. Αλλά για καμιά βδομάδα δεν μου έκανε κέφι, ούτε βόλτα να πάω. Συμπέρασμα: ΜΑΚΡΙΑ..............

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
1
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού