Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 247 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Γράφω την συγκεκριμένη κριτική μιας κι ήταν η πρώτη μου φορά στο συγκεκριμένο χώρο και εντυπωσιάστηκα από αυτόν.
Απόγευμα Τρίτης,ρεπο κι οι καύλες στο κόκκινο...Είχα πεθυμήσει να γευτώ νεαρό γυναικάκι οπότε αποφάσισα να πάω στα 73 της Λιοσίων, επ ευκαιρίας ανέβηκα στο πάνω (73Β) να δω τι λέει.
Ο χώρος εμφανώς καινούργιος, προσεγμένος με ίσως μόνο αρνητικό τις γρήγορες εναλαγές χρωμάτων στο φωτισμό. Πρώτη εντύπωση από το σαλόνι πολύ καλή με ωραία βαμμενους τοίχους και κρυφούς φωτισμούς. Το δωμάτιο πολύ μπροστά,με laminate πάτωμα το οποίο είναι ποιο ζεστο και σε αίσθηση αλλά και σε εμφάνιση. Υπήρχε ντουζ και σφραγισμένη πετσέτα καθώς και τηλεόραση η οποία όμως ήταν off. Το δε κρεββατι αν κι όχι πολύ μεγάλο, ήταν ψηλό(θα βολεύει σε στάσεις που στέκεσαι όρθιος Κουλ ) και με ωραίο στρώμα.
Η υπηρεσία μας παρουσίασε τις 2 κοπέλες,την Κλεοπάτρα και μια ακόμη (δεν μπορώ να θυμηθώ όνομα δυστυχώς). Κοντούλα μεν αλλά ομορφούλα κι αυτή, μικρη ηλικιακά αλλά δεν ξέρω και κατα πόσο ήξερε Ελληνικά. Την επέλεξε ο συναγωνιστής που περίμενε πριν από εμένα κι έτσι (όχι ότι με χάλασε) πήρα την Κλεοπάτρα. Είναι ψηλή,μελαχρινή με ωραίο σώμα κι όμορφα γαλανά μάτια. Το σωματάκι της νομίζω πως έγινε πιο σφιχτό κι έτσι είναι ακόμα πιο καύλα. Τα προγράμματα η υπηρεσία τα παρουσίασε πλήρως όπως ακριβώς αναφέρονται και στο site. Το 10 της το έβαλα όχι μόνο γι αυτό αλλά και γιατί όταν της είπα ότι εγώ θα πάρω οποια δεν πήρε το άλλο παιδί με ρώτησε αν ήθελα την ιδια, όπως και στο δωμάτιο έλεγξε αν έχει πετσέτα και με προέτρεψε αν δεν ξέρω πώς δουλέυει το ντουζ να την φωνάξω.
Η κοπέλα δεν άργησε να έρθει, γδύθηκε και έκατσε δίπλα μου όπου άρχισαν τα προκαταρκτικά. Είναι πολύ ευγενική,ρωτάει τι θες (ακόμα και για το αν θες γλύψιμο στα μπαλάκια) και γενικά πάει "με τα νερά σου". Κάναμε πλάγιο και cow girl μόνο όπου σημάδια βιασύνης δε διέκρινα, όπως και δεν βιάστηκε να φύγει όταν τελείωσα-θετικό κι αυτό.
Η συνολική μου εντύπωση για 20 Ευρώ που κόστισε η συνέυρεση είναι πολύ θετική και θα την ξαναεπαναλάβω, ίσως και με καμία από τις νέες κοπέλες έτσι για δοκιμή,why not.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2018
Όνομα κοπέλας
Κλεοπάτρα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
633
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Andrew256, LanciaRallye037, sex_nightmare και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2018
Κλεοπάτρα..... Έρωτας
P
PEODAS
12 Απριλίου, 2018
H μαρια απο το φυλης 67 κανει ακομα βαρδιες εκει;
19 Απριλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν την έχω πετύχει φίλε μου....
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3