Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 45 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είχα σκοπό να πάω αλλού αλλά η Γίαννα με κέρδισε να περάσω. Σ'αυτό βοήθησαν φυσικά και τα καλά λόγια που είχαν γράψει συνάδελφοι γι'αυτήν. Και σε έναν σύντομο διάλογο που είχαμε στο σαλόνι οπου ήρθε πολύ κοντά μου και μου μιλούσε ενώ εγω χάζευα το ντεκολτέ της.

Η Γίαννα έχει ένα κουκλίστικο γλυκό προσωπάκι και ξανθό μαλλί, το δέρμα της φαινόταν πολύ τέλειο αλλά δεν είναι κ τόσο σούπερ όταν το πιάνεις. Αυτό το λέω χωρίς να εννοώ οτι δεν είναι καλό, απλά είχα παραπάνω προσδοκίες. Το κώλο της ούτε τον είδα χεχ.. Τα βυζάκια της είναι μικρά, στρόγγυλα κ πολύ πολύ λαχταριστά, δεν σταμάτησα να τα ζουλάω όση ώρα την γαμούσα. Έχει ένα χαζό τράιμπαλ τατού στο αριστερό μπράτσο (για να σιγουρευτείτε ποία είναι αν την δείτε).

Η πίπα της ήταν ΟΚ, δεν τρελάθηκα όμως - συνέχιζε χώρις να κουράζεται, την έδωσα μόνο από μπροστά για να ζουπάω συνέχεια τα βυζάκια. Αυτή χαίδευε και δεν φαινόταν να βαριέται να τελειώσουμε αν και κάπως έτσι ένιωσα από τον τόνο της φωνής της όταν μου πρότεινε να αλλάξουμε στάση επειδή δεν έβλεπε να τελιώνω.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα ξαναπερνούσα. Γενικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πουτάνα της Θεσσαλονίκης στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή που να με συγκινεί ιδιαίτερα..

Της είπα 2 κουβέντες κ για το σάιτ και φαίνοταν πάρα πολύ ενθουσιασμένη, ρωτούσε χίλια δυό πράγματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού