Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Καλησπέρα χύστες. Καπέλο

Ο τίτλος τα λέει όλα, νομίζω. Δεν είναι μόνο alert για φόλα, είναι και alert για κίνδυνο στην υγεία.

Ακριβώς. Η νεαρή Αντζελίνα κόλλησε κάποιο δερματικό παράσημο στο κωλαράκι της, αλλά το κρύβει επιμελώς στο σαλόνι. Όταν όμως στο δωμάτιο βγάλει τα διακοσμητικά ρούχα της, φαίνεται το δερματικό που έχει βγάλει πάνω στα κωλομέρια της.

Δυστυχώς για εμένα, όταν το είδα είχα ήδη πληρώσει τα 20€ και μου είχε ήδη περάσει το προφυλακτικό και είχε ήδη προχωρήσει σε μια μέτριας απολαυστικότητας πεολειχία.

Μην σας τα πολυλογώ, μπήκε στο δωμάτιο με μούτρα, ξεκίνησε με ελάχιστα προκαταρτικά και σε 1 λεπτό φόρεσε προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο. Μία στάση όλη κι όλη, στα τέσσερα. Μόλις είδα το δερματικό, ξενέρωσα. Έχυσα από την συσσωρευμένη αγαμία και μόνο.

Την ρώτησα αν πήγε στον γιατρό, και μου είπε ότι της είπε ότι δεν είναι τίποτε. Της είπα ότι πρέπει να πάρει κάποιο φάρμακο για αυτό, και μου είπε ότι πήρε. Επίσης μου είπε ότι δεν το έχει πολύ καιρό. Money Mouth

Μαύρο από εμένα στο συγκεκριμένο μαγαζί, διότι δεν προσέχουν τα κορίτσια τους.

Καλό απόγευμα χύστες, και να προσέχετε την υγεία σας. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2018
Όνομα κοπέλας
Αντζελίνα
Υπηρεσίες
analjunkie
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
1.636
Πόντοι:
1.086
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ISINAS, flynow, brujeria69 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαρτίου, 2018
Μαυρο στην καριολα ξεκολιαρα. Είναι διατεθιμενη να μας κολησει μεχρι και έιτζ αυτή. Μακρυά από αυτή και το κολομπουρδελο τους.
04 Μαρτίου, 2018
Έχω φάει φόλα σε αυτό το μαγαζί μου έχει γαμηθει το ράμμα,όπως κ στο 69 και στο 67..
Μην φοβάσαι αδερφέ δεν έχεις κολλήσει τίποτα..
Στη κοπέλα να ευχηθώ περαστικά..
04 Μαρτίου, 2018
τι ακριβως δερματικο τυπε;Money MouthMoney MouthMoney Mouth
05 Μαρτίου, 2018
bro mou hiv δεν κολας ετσι απλα!!!πρεπει να σου σπασει η καποτα!!! αλλα το πιο πιθανο η το γκομενακι να εχει κολησει κονδυλοματα!!!!
05 Μαρτίου, 2018
Χύστες δεν ανησυχώ για HIV, διότι όλα τα κάνω πάντα με προφύλαξη. Εν προκειμένω ανησυχώ διότι το δερματικό της μπορεί να είναι κάποιου είδους έρπητας ή μήκυτας, και να τρέχω με φάρμακα, και δεν έχω καμία όρεξη. Πάντως, μέχρι στιγμής, το μπάνιο με Betadine φαίνεται ότι μάλλον απέδωσε... Καπέλο

ΥΓ: Ας της δώσουνε 15 μέρες άδεια να ξεκουραστεί μέχρι να της περάσει, όχι να δουλεύει με το δερματικό και να το κρύβει κι όλας για να ξεγελάσει τους πελάτες! Θυμός
06 Μαρτίου, 2018
Λεω τωρα εγω μηπως πρεπει να αρχισει το ΚΕΕΛΠΝΟ να ξανακανει ελεγχους ; Δεν ειναι μονο το AIDS.Τα κονδυλωματα κ.α λοιμωδη νοσηματα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια που εχουν συνεπειες και μετα απο καποια χρονια αφου ολοι γνωριζουμε οτι προκαλουν και καρκινογενεσεις σε ουροδοχο κυστη ,προστατη κλπ.Κριμα δεν ειναι να παμε σκαστοι απο μια βρωμιαρα.Υποτιθεται οτι κανουν ελεγχους.Εγω πραγματι αμφιβαλω.Δεν πρεπει να ελεγχονται και με εκτακτες επισκεψεις του υγειονομικου ; Εχουν τωρα ολες αυτες αδεια ιεροδουλου ; Οι οικοι οι περισσοτεροι δεν εχουν αδεια,με τις κοπελες τι ισχυει ; Σε καποια studio αν ζητησεις εξετασεις στις δειχνουν.Στα μπουρδελα δεν θα πρεπε να παρεχουν πληροφοριες οτι ειναι καθαρες ;
06 Μαρτίου, 2018
Επιτέλους, να μπει μια τάξη στα μπουρδέλα!!! Ναι!
27 Μαρτίου, 2018
Σε ποιο σημείο ακριβώς ήταν? Εγώ χωρίς να το ξέρω από πριν δεν πρόσεξα κάτι στο όμορφο κωλαράκι της που που το έδειξε. (Δε γαμησα)
Έχει άλλος προσέξει αν το έχει ακόμα?
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8