Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 45 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Τζώρτζια την είχα προσέξει άλλη μια φορά στον συγκεκριμένο οικο και μου είχαν κάνει θετικότατη εντύπωση το σφριγηλό γεμάτο τατουαζ της σωμα και το πορνό βλέμμα της. Επομένως πήγα αποφασισμένος να τη δοκιμάσω απο κοντά γιατι οπωσδήποτε και οι καλές κριτικές εδώ απο συναδέλφους στον αγώνα παίζουν το ρόλο τους.
Αναγγελία απλού με προφυλαξη προγραμματος απο την τσα και είσοδος στο σαλόνι της Τζωρτζιας με κόκκινα εσώρουχα και ψηλά μαυρα δερμάτινα μποτινια. Όπως σας είπα η απόφαση να περάσω ήταν Ειλημμένη.

Το δωμάτιο όπως εχει αναφερθεί μικρό στα όρια του κλειστοφοβικό αλλα ευτυχώς δυο καθρέφτες στους στενους τοίχους δίνουν κάποια προοπτική και αέρα στο κατα τα αλλα πνιγηρό χώρο. Στο δωμάτιο ήρθε σχετικά αμέσως τη στιγμή που δεν είχα καλα καλα γδυθεί. Ανταλλαγή βλεμμάτων με υποσχέσεις καυλας τη στιγμή που πέταγα βιαστικά πλέον τα τελευταία ρούχα απο πάνω μου. Το κοριτσι με ναζιαρικες κινήσεις και επιφωνήματα γατούλας ξάπλωσε μπρούμυτα προσφέροντας μου την απίστευτη θεα του τουρλωμενου της κωλου όσο έβγαζε τα παπούτσια. Καθησα και τη χάζευα χαϊδεύοντας τα μπούτια και βοηθώντας τη να αφαιρέσει και το άλλο παπούτσι. Σηκώνεται και τα δυο σώματα έρχονται σε επαφή. Φιλάκια και απο τους δυο σε λαιμό στήθος ώμους, έγλειψα και την σοκολατένια της θηλή και έπαιξα λίγο με τα μικρά της στήθη. Με βάζει με δική της πρωτοβουλία να ξαπλώσω ανεβαίνει απο πάνω και αρχίζει να κινεί την κορμάρα της αισθησιακά πάνω στο σωμα μου παίζοντας το πέος μου αριστοτεχνικά με την κοιλιτσα τα μπούτια και τα βυζακια της. Η πίπα της ήταν καλή με σωστη κλιμάκωση και κινήσεις πορνοσταρικου επιπέδου.

Ζήτησα 69 αλλα αρνήθηκε ευγενικά. Την έβαλα στα 4 όπου έκανε το λαθος να κλείσει τα μπούτια, με δυσκόλεψε να μπω, είχα κάνει σεξ παλι το πρωί και καπως έτσι χάθηκε η στύση. Γυρνάει πιανει το μαλακό πέος και αρχίζει να το παίζει αγκαλιάζοντας με με το άλλο χερι φιλωντας με σε αυτί και λαιμό και βγάζοντας καυτές ανάσες όσο τη χουφτωνα. Παλι στα 4 όπου ύστερα απο δυνατο σφυροκόπημα ήρθε η κορύφωση και στράγγισμα με αυτή την απίστευτη επαναλαμβάνω θεα του πιο σφιχτού εύσχημου και γυμνασμενου κωλου που έχω συναντήσει σε αυτά τα μαγαζιά.
Για να συνοψίσω, στο δωμάτιο μείναμε περίπου 15 λεπτά. Εξαιρετικά προκαταρκτικά σαν να παίζεις σε τσόντα. Επαγγελματισμός όταν πηγε να στραβώσει το πράγμα χωρίς να φταίει η κοπέλα. Στα μείον οτι δεν κανει
69 γιατι θα ήθελα να χαρώ τα υπέροχα αυτά μουνοχειλα. Θα ξαναπάω με περισσότερα αποθέματα δύναμης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζώρτζια
Υπηρεσίες
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.048
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 professorx, Gingos, ThE και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2018
Χοντρή είναι,φίλος.Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1