Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 30 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διαβάζοντας τα σχόλια του Επιρρεπή για 2 καινούρια μιλφ επί του ισογείου Ακομινάτου 2 κατέβηκα στοχευμένα μήπως και τα πετύχω.Πέτυχα την Αλεξάνδρα.Πρόκειται για μιλφ Ρωσόφωνη,σώμα με πιασιματάκια,στήθος τριάρι,μάτια σχιστά.Φορούσε περούκα καστανόξανθη στό ύψος των ώμων της.Ο σωματότυπος της συγκεκριμένης κοπέλας είναι busty.Αδύνατη δεν την λές σε καμία περίπτωση,αλλά ούτε και γεματούλα.Την συγκεκριμένη άνετα μπορώ να την χαρακτηρίσω ως κοπέλα της διπλανής πόρτας. Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν το ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της κοπέλας.Αποφάσισα να την δοκιμάσω λόγω προγράμματος. Για τα χρήματα που έδωσα, 10 ευρώ,μπορώ να πω ότι με κάλυψε.
Η Αλεξάνδρα μπήκε στο δωμάτιο.Καταλαβαίνει λίγα Ελληνικά και λίγα Αγγλικά και κάπως μπορείς να συνεννοηθείς.Αφαίρεσε το ολόσωμο που φορούσε για ευνόητους λόγους.Ξεκινήσαμε με προκαταρκτικά στα όρθια που περιλάμβαναν μερικά φιλιά στο στόμα,χάδια και αγκαλιές.Τα προκαταρκτικά συνεχίστηκαν για λίγο ακόμα και ξαπλωμένοι.
Στην συνέχεια ξάπλωσε δίπλα μου και αφού καθάρισε τον πούτσο με μωρομάντηλο,τον πήρε στο στόμα της.Το τσιμπούκι της ήταν σχετικά αργό,αισθησιακό και σχετικώς βαθύ.Η ηδονικότητα ήταν καλή. Με τους όρχεις δεν ασχολήθηκε καθόλου. Κατόπιν πήγε να περάσει προφυλακτικό αλλά εγώ την προέτρεψα να συνεχίσει το τσιμπούκι όπου και συμμορφώθηκε.
Στην στάση του 69 δεν κατάλαβε αρχικά τι ήθελα και της έδειξα με την γλώσσα.Πιάνοντας το νόημα πήρε την κατάλληλη θέση και άρχισα να γλυ΄φω την μουνάρα της.Στην στάση αυτή η Αλεξάνδρα ανταπέδιδε το τσιμπούκι με περισσότερη θέρμη.
Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση η Αλεξάνδρα απο πάνω μου.Στην στάση αυτή με είχε κλειδώσει για να περιορίζει το εύρος των διεισδύσεων.Την έφερα πιο κοντά μου και άρχισα να την γαμάω όσο μου επέτρεπε.Σε προτροπή μου να με γλύφει το έπραξε με περισσή φροντίδα.Στην στάση αυτή πέσανε και φιλιά.
Δεύτερη στάση η ιεραποστολική όπου αρχικώς την πήρα σε στενή επαφή,με την Αλεξάνδρα να με έχει αγκαλιάσει σφιχτά όσο την γαμούσα και να με γλύφει.Επίσης και εδώ ανταλάχθηκαν μερικά φιλιά στο στόμα.
Για το φιναλε αφαίρεσα το προφυλακτικό και χαιδεύοντας το μουνί της και τις βυζάρες της έριξα μία σεβαστή ποσότητα σπέρματος πάνω στις δεύτερες επισφραγίζοντας μία πετυχημένη συνεύρεση.Ακολούθησε σύντομος διάλογος όσο ντυνόταν με την Αλεξάνδρα να κάνει νάζια και τσαλιμάκια.Συγκεκριμένα παρίστανε την γατούλα. Η εμπειρία μου κρίνεται θετική και πιστεύω ότι σίγουρα η συγκεκριμένη θα καλύψει όποιον την επιλέξει σε κάποιο βαθμό από θέμα υπηρεσιών. Σε μοντελάκηδες δεν προτείνεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2018
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 snow19, mallias20, ZeroTolerance και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού