Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 34 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κριτική αυτή, είναι αρκετά καθυστερημένη ή αλήθεια είναι αλλά δεν πειράζει. Επίσκεψη στο Φώκαιας 7-9 κατά τις 3πμ μεταμεσονύχτια βάρδια την πρωτοχρονιά. Την λένε Εμίλυ και είναι σε ένα από αυτά τα τρία σπιτάκια είτε το 7 είτε το 9 είτε το ανάμεσα, δεν θυμάμαι.

Δική μου βαθμολογία

Εμφάνιση: 8

Ωραίο σώμα, μέτριο βυζί 2 με 3 με το σουτιέν φαίνεται πολύ κάβλα χωρίς αυτό είναι λίγο πεσμένο αλλά και έτσι ωραίο. Λεπτή κοντά στο 1,70 με γαμάτα μαύρα κλασσικά τακούνια που την ψηλώνουν και άλλο, έχει πιασίματα άλλα είναι λεπτή. Κόλος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ έως άριστος. Το πρόσωπο πάλι και αυτό ωραίο αλλά σκληρό, μαλλί μαύρο μακρύ, στα αρνητικά ότι είναι τσιβωμένο/σπαστό κάπως, αν είχε ισιωμένο θα πήγαινε άνετα στο 9,5. Ωραία την λες, μουνάρα της λες. Θεά δεν την λες.

Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 8,5

Στοματικό τελειωτικό χωρίς πρωκτικό. Φιλάει λίγο στον λαιμό μου, και ωραία ρουφηχτά φιλιά στις ρώγες μου και πέφτει στον πουστό μου. Η πίπα στα γόνατα αριστούργημα, deep throat, πολύ σάλιο, λίγες ματιές και υγρό γλείψιμο στα αρχίδια. Αρκετή σε διάρκεια, θα τέλειωνα στο λαρύγγι της για πλάκα(υπήρχε καθρέπτης που βοηθούσε την θέα και από πλάγια για εξτρά απόλαυση), άλλα ήθελα να γαμήσω. Μου περνάει καπότα και αρχίζουμε ιεραποστολικό, η κοπέλα κλέβει αρκετά σε αυτή την στάση, τραβιέται προς τα πίσω, δεν είναι για πολύ βαθιές πιστολιές. Μετά από 2 λεπτά την γυρνάω πισωκολλήτο έδω το πράγμα είναι πολύ καλύτερο και λόγο ωραίου κόλου και γιατί δεν έκλεβε τόσο πολύ αυτή την φορά. 5-7 λεπτά μετά. Στα καλά είναι ότι αφήνει να την πιάσεις και την χουφτώσεις καθώς την γαμάς. Ψεύτικη αλλά ωραία συμμετοχή στο γαμήσι, με φωνούλες. Επειδή έπρεπε να τελειώσω, δεν ήθελα να αρχίσουν να χτυπάνε πόρτες. Την βάζω στα γόνατα πάλι, μου βγάζει καπότα σαλιώνει καλά τον πούτσο μου και τον βάζει για ισπανικό. Πορνοσταρικό βλέμα και πάμε, eye contact porn ισπανικό. Μετά από λίγο της ζητάω να με τελειώσει με πίπα, γλύφει πάλι αρχίδια με μαεστρία για λίγη ώρα και αρχίζει deep throat. Πολύ δυνατός οργασμός, γενικά η γυναίκα το έχει με τις πίπες. Αδειάζει στον νιπτήρα, μου λέει ευχαριστώ ανεβαίνει στα τακούνια και μου δίνει ένα φιλί στο λαιμό και φεύγει. 10-12 λεπτά στο δωμάτιο.

Χώρος/καθαριότητα χώρου: 10

Το δωμάτιο ωραίο και μεγαλούτσικο, αρκετά καθαρό. Με νιπτήρα και καναπέ για τα ρούχα. Χαρτί υγείας στο κομοδίνο.

Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου: 7

Τσατσά τυπική και ευγενική.

Πρόσβαση/Parking: 10

Πήγα με τα πόδια.

Σχέση απόδοσης/τιμής: 8

Ωραίο μουνί με ωραίες υπηρεσίες στο 20αρικό, δεν με ενόχλησε η τσατσά στο 10 λεπτό που κάθισα. Ωραία εμπειρία γενικά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2018
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
49
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99, Gingos, mkavlos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού