Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πήγα πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σπιτάκι τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε. Είχα πέσει πάνω στη Λίνα, μία 42χρονη γυναίκα, μέτρια και σπασμένη στο πρόσωπο, αλλά με ωραίο γυμνασμένο σώμα. Είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος, οπότε ξαναπήγα για να την συναντήσω πάλι.
Όμως στάθηκα άτυχος... Αντί για Λίνα βρήκα τσάτσο(!) ο οποίος ήταν πολύ ok, αλλά για τη Λίνα έκανε πως δεν είχε ιδέα...
Τέλος πάντων, μου σύστησε τη Λώρη· νεαρή, 23 χρόνων, μάλλον εκ Ρουμανίας με αθίγγανη καταγωγή. Κανονική στο ύψος, μαύρο αγορέ σχεδόν μαλλί, ωραίο σωματάκι (το κωλαράκι της μ' άρεσε, με το στρινγκ να της το κάνει ακόμα πιο τσουπωτό, αλλά κυρίως με ερέθισε το στήθος της. Μεγάλο και στητό), όμως το ύφος της βαριεστημένο. Βγήκε από το σαλονάκι, είπε ένα γεια και ξαναμπήκε. Ξενέρωσα, είπα από μέσα μου ότι δεν αξίζει να μπω και θα το μετανιώσω, οπότε γυρνάω στον τσάτσο και του κάνω "πάω να δω και δίπλα". Πάνε κι έλα εδώ μου αποκρίθηκε! Πήγα με τα πόδια ως το πρώτο κι έφυγα τρέχοντας μετά! Εκεί μου άνοιξε μια σουρωμένη ρωσίδα που μέσα στο ημίφως δεν φαινόταν καν το χρώμα των μαλλιών της! Χα χα! Γύρισα λοιπόν να πάρω το αμάξι, αλλά κάτι μ' έτρωγε... Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω τη Λώρη, προετοιμασμένος να πετάξω το 30άρι, απλά για να ανεβάσω το σκορ...
Όπερ και εγένετο. Έδωσα τα 30, μπήκα στο ζεστό δωματιάκι (το δεξιά), πλύθηκα ξεντύθηκα και καπάκι από πίσω η Λώρη. Κρύωνε, έτρεμε, έκανα να την αγκαλιάσω και τα χέρια μου την πάγωσαν πιο πολύ, ε, μου είπε να ξαπλώσω ανάσκελα για να ανέβει από πάνω μου, το έκανα, τρίφτηκε λίγο, με φίλησε στο λαιμό, τη φίλησα κι εγώ, μου σηκώθηκε, έβαλε καπότα, τον πήρε στο στόμα της, στοπ. Τίποτα το ιδιαίτερο η πίπα, ρουφούσε κυρίως στο κεφάλι. Το στρινγκ δεν το είχε βγάλει, οπότε της ζήτησα να το αφαιρέσει και πειρακτικά της είπα "ντρέπεσαι"; Για να εισπράξω την εξυπνάδα: ναι, ντρέπομαι, είμαι παρθένα, πρώτη φορά θα κάνω σεξ. Anyway. Το έβγαλε και ξάπλωσε αυτή τώρα ανάσκελα. Ωραίο το μουνί της αλλά αξύριστο (3 ημερών το λιγότερο). Το ίδιο και τα πόδια και οι μασχάλες. Έλεος δηλαδή. Τεντώθηκε και κάτι μουρμούρισε στη γλώσσα της, αλλά το προσπέρασα. Ψέκασε λιπαντικό στην τρυπούλα της και μπήκα ιεραποστολικά. Ωραία αίσθηση, αλλά καμία συμμετοχή από την ίδια. Είχε πέσει για ύπνο (κυριολεκτικά είχε κλείσει τα μάτια) και με άφησε να σπρώχνω. Της σήκωσα μετά από λίγο τα πόδια της και τα έφερα στους ώμους μου, αλλά αναρωτιέμαι αν το κατάλαβε... Συνέχισε να κοιμάται. Βγήκα, της είπα να γυρίσει πλάι, γύρισα κι εγώ, μπήκα (δεξί πλευρό αμφότεροι), της σήκωνα το αριστερό πόδι με το αριστερό μου χέρι, ανέβασα λίγο στροφές και τελείωσα. Αποσύρθηκα από μέσα της, σηκώθηκε έπλυνε τα χέρια της, με το χαρτί που σκούπισε τα νερά σκούπισε και το μουνί της, έβαλε το εσώρουχο και αποχώρησε. Αφού έβγαλα καπότα κι έπλυνα κι εγώ τα χέρια μου, έπιασα το κινητό για να δω πόσο κράτησε η συνεδρία. 14' όλα κι όλα! Tragic. Να πω και κάτι άλλο για την κοπέλα πριν συνοψίσω. Όταν γύρισε ανάσκελα, πρόσεξα στο πάνω χείλος της (στο πρόσωπό της) σημάδι από φρεσκοπαρελθόντα έρπη. Κάτι που δεν μ' άρεσε καθόλου. Συνοψίζοντας λοιπόν, πεταμένα λεφτά. Καμία σχέση με την κοπέλα που συνάντησα την πρώτη φορά στον συγκεκριμένο οίκο. Η Λώρη είναι εκεί απλά για να είναι, για το μεροκάματο, δε νιώθει τι ζητάει ο πελάτης και τι οφείλει να δώσει η ίδια, οπότε ελπίζω να αποτρέψω άλλους συναγωνιστές από αυτήν, μπας και εισπράξει το μήνυμα και διορθωθεί. Αν θέλει και την ενδιαφέρει. Αυτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2018
Όνομα κοπέλας
Λώρη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
18
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 παπας βενεδικτος θ΄

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού